agusia0611
Fanka BB :)
Cześć kobietki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Och rurki z kremem ...........PYCHAu mnie blaszek pod dostatkiem i prostokątne i okragle i na baby i na babeczki i na rurki z kremem
ale musze sobie kilka nowych jeszcze sprawic

Dziewczyny przestańcie z tym tematem smakowitym bo nam się Malinka nerwicy nabawi hihi

Bo za dużo kakaa będzie w tym cieście

już nawet wybrany tylko musi poczekać bo w poniedziałek ma wizyte u weterynarza i po niej mogę go odebrać już sie nie moge doczekać. łzy w oczach miałam jak musiałam go tam zostawić jeszcze na te pare dni .

ja robiłam ostatnie w grudniu bo mi sie bardzo chciałoOch rurki z kremem ...........PYCHA
nie no muszę się do miasta dostać chce RURKĘ Z KREMEM![]()
ja nie robie polewy tylko na tarce ścieram czekolade mlecznąDziewczyny przestańcie z tym tematem smakowitym bo nam się Malinka nerwicy nabawi hihi
Piwonia_2 okazało się że krówka jest kakaowa. Nie ma problemu bo w końcu mniej słodki to ciasto będzie, ale mam w związku z tym pytanie: Nie macie przepisu na polewę niekakaową???Bo za dużo kakaa będzie w tym cieście
![]()
a jakiego długo czy krótko włosego??i jaki kolorekCytat:
Napisał _karincia_![]()
Ale w Warszawie dziś piękna pogoda
Zaraz wyjdę troszkę z pieskiem na balkon
Dostałam małego psiaka, który jeszcze nie może wychodzic na dwór więc tylko na balkonie się dotlenimy
Ja też dostane pieska na dzień kobiet labradorkajuż nawet wybrany tylko musi poczekać bo w poniedziałek ma wizyte u weterynarza i po niej mogę go odebrać już sie nie moge doczekać. łzy w oczach miałam jak musiałam go tam zostawić jeszcze na te pare dni .
Karincia masz jakieś pomysły na imię dla pieska?

u mnie teżdzisiaj pomidorowa,ale kończe jeszcze szarlotke a dzieci beda miały wątróbke ja nie lubię wiec jakas kanapka pewno bedzie na szybkotak tak nerwicy dostaje
Tu mowa o takich pysznościach a ja tylko pomidorową moge się zaspokoić i cukierkami - jeszcze z choinki![]()

MAcie jakiś pomysł na imie?