Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też lubie pieski ale szkoda mi było ją oddawać właścicielowi była u nas prawie 2 tygodnie przyzwyczaiłam się..Teraz to tylko kundel został na dworze...Malinka cudny piesek,tez lubie tą rase,ja wogóle to psiara jestem ,sama jak byłam dzeckiem to miałam kilka

a co to za rasa?Też chcę pieska! Ale najlepiej dom i pieska. Dużeeego...Alaskan Malamut mi się marzy! Ach...
[/quote] MALINKA piękne te psy ja też przed świętami miałam takiego przybłąkał się ale ponieważ mam już dwa swoje nie mogłam go zatrzymać tym bardziej że te psy trzeba układać od małego , z takim doroslym to nic niewiadoma choć byl przyjażnie nastawiony rozwiesilam ogloszenia i wlasciciel się znalazl

ja też nie lubie i dlatego niejem,ale dzieciom trzeba troszku żelaza daćJa też lubie pieski ale szkoda mi było ją oddawać właścicielowi była u nas prawie 2 tygodnie przyzwyczaiłam się..Teraz to tylko kundel został na dworze...
Bllle wątróbka nigdy tego nie lubiałam.... A męża rodzina to takie wynalazki uwielbia serca płucka i inne obrzydlistwa.....![]()