Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

szkoda że mieszkam na wiosce tu nie ma sklepu z ciastami...
u mnie sie pozmieniało,nie było go w poniedziałek i teraz od dzisiaj do jutra i w przyszlym tygodniu znowu jedzie tylko,że na 3 dnija cały tydzien sama![]()
dokładnie jak gotujecie to minimum 2 godzinki,ja też juz składniki mam w domku,jutro sie zabieram za nie i te bede robiła w prostokątnej blaszce,ale mniejszej bo w większej zrobie karpatkeAga dosłownie to chciałam napisać
No i robię w tej mniejszej blaszce Paula04. A to mleko gotować chyba z 2 godziny trzeba. Ale ja nigdy nie gotowałam tylko kupywałam tą Krówkę.
u mnie podobniemi dziś głowa pęka, chyba niskie cisnienie jest, kawka nic nie pomogła....![]()

chyba też sie skusze zrobić, dla dziewczyn... beda szczęsliwe :-)dokładnie jak gotujecie to minimum 2 godzinki,ja też juz składniki mam w domku,jutro sie zabieram za nie i te bede robiła w prostokątnej blaszce,ale mniejszej bo w większej zrobie karpatke
napewno,bo moje szaleja za tym ciastemchyba też sie skusze zrobić, dla dziewczyn... beda szczęsliwe :-)
u mnie blaszek pod dostatkiem i prostokątne i okragle i na baby i na babeczki i na rurki z krememtylkoże nie mam małej blaszki.. jedynie dużą i tortownice, pozostaje kupic