reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam i ja :-) troszkę nie wyspana jak większość :P u mnie też za oknem szaro buro i ponuro, deszczem rzuca trochę :/ ja chcę wiooooosne!!

Wczoraj podczytywałam ale nie miałam gdzieś weny pisac, jakieś dolne humory mnie łapały, ale dziś chyba lepiej, a wieczorem mam panieński hihi

Kasia no avatarek niezły :-D mi też pasuje taki tylko ogólnie o dziewczynkę ja proszę bo z imieniem to ja jeszcze nie mam zielonego ani czerwonego ppojęcia :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie!
Czytałam o AgaP, pisałam by nie lekceważyła objawów, miałam to samo i od razu wiedziałąm jak to się skonczy!!!!!!!!!!!!!!!!
5dni napewno polezy w szpitalu ale dziecku nic nie grozi.

Miejmy nadzieje Sempe ze wszystko bedzie z nia w porzadku, nerki to powazne w ciazy bo w koncu pracuja za dwoje.
Maggie dzieki ale mi chodzilo o avatar na spolecznosciowych zmienilam bo ten kotek to tylko tymczasowo byl, w biegu robiony watek:wściekła/y:
Co do imienia to sama nie wiem czy jeszcze nie zmienie choc do Natalki mi najblizej, gorzej jak z Natalki Natalek sie zrobi:wściekła/y:
Dzieki dziewczyny

Idę na jakieś śniadanie, jeszcze nie wiem na co mam smak ...

a brzuch moj w końcu się ujawnił coraz bardziej zaokraglony, tak w tydzień mu się zachciało wyskoczyć hehe

Kasia aha no tak, coś mi nie pasiło haha, ale napis masz świetny tak czy siak a zmiana avatara na wątku oczywiście została zauważona i się podoba :-) też sobie taką fotę strzele jak na nim jak mi tam urośnie! ha :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry