reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam :-).
Ja już po śniadanku - chlebek z dżemem. Jakoś tak na słodko ostatnio wolę :-D

Witam nowe sierpnióweczki :-). To juz będziemy miały podwójne bliźnięta, super :-D

Teraz zmykam pobawić się z synkiem. Później wdepnę, bo będę sama po południu w domu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwonka chyba na Kochaj i Tańcz, prawda? Opowiesz nam jak wrażenia, to zrobię to co Malinka, bo ja do dobrego kina mam 55km;)

dokładnie na to ide,u mnie w mieście nie ma kina niestety i teżmusze kawałek jechać,ale jedziemy do Heliosa,rezerwacje mamy zrobioną,byle wszystko wypaliło,bo młodsza zaczyna mi sie dusic:crazy:

a ja ugotowałam sobie juz budyń do ciasta,żeby potem mieć juz wystudzony,a reszte musze zakupić dopiero

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie z wami kobitki1
Nie bylo mnie wczoraj z wami,a dzis to do poludnia bede czytala wasze posty hi,hi...bo dzis siedze sobie w domku...to na razie spadam ide poczytac zaleglosci,zeby wiedziec co u Was...

No jak się ma dzieci to jest to cała wyprawa. Mam koleżankę, która musi syna do teściowej ponad 100km zawieść i stamtąd 50-60km się wraca do Gdyni do kina czy teatru, bo nie ma z kim małego zostawić.

Cześć mamuski!

Witam nową mamusię, fajnie że mamy kolejne bliźnięta:tak:

U mnie za okrem też ponuro, ale i tak muszę iśc do na pocztę bo babka wysłała mi paczkę 25.02 i do dzisiaj nic nie mam :wściekła/y:.

Na tym kalkulatorze wychodzi mi chłopiec :dry: wogole to wszycy naookoło mówia że będę miała chlopca, w pracy, moja mam i mój tato też, nawet moja babcia, tylko ja sobie myśle że to dziewczynka. USG juz w poniedziałek to liczę że juz będziemy wiedzieli :)

reklama
Witajcie sierpniowe mamusie
Witam nowa sierpniowa mamusie bliznaikow ale ci zazdroszcze :-)
Piwonia mi wedlug twojej stronki wychodzi chlopiec oby sie sprawdzilo A by sie bardzo cieszyl
No to teraz czekamy na wiesci o plci dzieciaczkow jestem bardzo ciekawa komu sie sprawdzi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry