reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też witam się z rana :wściekła/y: niestety bez dobrego nastroju.
Po zastrzykach co brałam dostałam uczulenia :wściekła/y: strasznie mnie pupa swędziała wieczorem i myślałam, że nie wytrzymam. Do tego jest opuchlizna. Strasznie dziwnie wygląda i swędzi tylko wieczorem :wściekła/y::angry:. Więc za dnia jak bym poszła do lekarza to i tak nic nie zobaczy :no::angry:.
Dziś A ma zadzwonić do mamy i podpytać czy samo przejdzie czy może mam coś wziąć. Najgorsze jest to, że muszę czekać, bo teraz ma obchód. Tak samo jak moja gin. A nie lubię nie wiedzieć co i jak.

reklama
na Dzień Kobiet miałam isc na "cipendejsów":-D:-D ale raczej nie pójdę bo ostatnio ciągle napalona ;-)jestem i nie wiem jakby się to skonczyło hahahaha

Sempe dobre
Lepiej zostan w domku:-D nie narazaj mezusia na stres:-D

Ide kochane kobietki porobic cos w domu sterta prania czeka i tyle samo prasowania :confused:
Do zobaczenia pozniej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No wreszcie doczytalam...
Witam rowniez nowa mamusie blizniakow i gratuluje:-):-):-)
Miranda,widze ze ty tez krawcowa jestes,ja tez,wiec mamy cos wspolnego hi,hi..
Miu,rowniez dolacz mnie do pozdrowien dla Agi P. i niech szybko wraca do zdrowia:-):-):-)
Aniaso86 widze ze i ty mialas szwagra w odwiedzinach,mam to samo,tyle ze on ,,teoretycznie,, u nas mieszka,ale pracuje w Warszawie i tylko czasem tu zaglada,a teraz siedzial 2 tyg. w domu,bo chory byl,no i rzadziej do Was przez to zagladalam,bo komputer u niego w pokoju stoi...:sorry2:...Na szczescie w niedziele juz jedzie do Warszawy :-):-):-)
Piwonia tez zycze udanego wyjscia do kina,no i super udanej imprezki:happy::happy::happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry