Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny wkurza mnie jak piszę posta i nagle wyskakuje mi ze ktos tam dodal posta i mam przeczytać zanim wyślę, zawsze mi kasuje co napisałam i nie da się z tego wrócić inaczej niż strzałką, też tak macie?
Pa Miranda ja zaraz tez sie klade, w koncu jutro trzeba wstac:-)
W zwiazku z tym ze Kotie nie miala glowy dzis do przegladania forum wyslalam jej zyczenia tez na priv, te szczesliwie doszly. Dziekuje nam wszystkim serdecznie za pamiec i pozdrawia:-):-)
Właśnie dziewczynki chciałam bardzo podziękować za życzenia i pamięć :-) . Jesteście kochane. Trzymajcie kciuki bym się jutro nie potknęła, przewróciła, pomyliła, złamała obcasa itd . :-)
Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam bardzo gorąco :-)
Zegnalam sie ostatnia witam sie pierwsza. Dzis mnie nie bedzieAle za to lazienka bedziew koncu dokonczona:-)Jade do kuzynki na ploteczki no i te obiecana chalweMilego dnia