reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie wiem skad wzial mi sie wirus:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mojakuzynka poronila:-(:-( a najlepsze jest to ze miala w sobie martwy zarodek a brala dupfaston.... i organizm go nie usunal.... madra pani doktor... ja bym sie przekrecila i teraz ona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze tacy ludzie maja swoje gabinety:angry::angry::angry::angry: bedzie robila badania genetyczne z mezem... bo juz drugi raz poronila:-(:-(:-(:-(:-(

reklama
Witam się z rana :-)
Kasiu głos oddany :-D pampersy coraz bliżej

Mnie dalej dupka swędzi. Niby mam już maść do smarowania, ale podobno lepiej żeby samo przeszło :wściekła/y:. No i nie stosuje. Staram się wytrzymać. Trzymajcie kciuki bym dała radę..
Deli, a ja miały miłam taki fajny plyn od swędzenia tyle że angielski, lekarz mi polecił, i zupelnie nie szkodliwy dla dzidzi. Trochę wysuszal skórę, nie żeby od razu przeszło po nim, ale dosć łagodził.
zawiera:
Calamine 15%
cink oxide5%
wodę, glicerynę, etc.
Mi pomogło a juz do krwi rozdrapywalam przez 3 tyg.Może mają coś takiego w aptekach.Tu to się nazywa calamine lotion B.P

Deli, a ja miały miłam taki fajny plyn od swędzenia tyle że angielski, lekarz mi polecił, i zupelnie nie szkodliwy dla dzidzi. Trochę wysuszal skórę, nie żeby od razu przeszło po nim, ale dosć łagodził.
zawiera:
Calamine 15%
cink oxide5%
wodę, glicerynę, etc.
Mi pomogło a juz do krwi rozdrapywalam przez 3 tyg.Może mają coś takiego w aptekach.Tu to się nazywa calamine lotion B.P
A miałaś też opuchliznę? Bo ja mam uczulenie po zastrzykach. I oprócz swędzenia jest właśnie opuchlizna :-(:-(:-(.

nie miałam opuchlizny, u mnie to było nie wiadomo co, jakieś uczulenie samo sie przypętało.

uciekam, miłego dnia wszystkim

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie dzisiaj i ja. ja już mam posprzatane i tylko teraz mi zostao umyć włosy a wieczorkiem z meżęm jedziemy do mamy.

A jeśli chodzi o sny to ja tez od 2 miesiecy mam dziwne sny tez ze juz urodziłam raz miałm syneczka raz córeczke ale to wszystko nasza podświadomość

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry