Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a mnie wręcz chce urwać,nawet spacer nie pomógł,kawa tez nie
a ja czekam na obiadek mąż pojechał własnie,bo dzis niechciało mi sie gotować,a do rodziców nie szliśmy bo zaraz musielibyśmy wracac
ja dziś z obiadem idę na łatwiznę , mam pierogi ruskie 1 kg paczkowanych
wczoraj robiłam zapiekankę z ryżu,mięsa,pieczarek i papryki w bulionie mniam i dziś mi się nic nie chce a chce żeby T odpoczął tylko kolacje niech zrobi;-)
U mnie też dziś pierogi paczkowane
Mam lenia, poza tym humor dolny jakiś, ta pogoda mnie dołuje, mgła za oknem i zimno i ble
Sprzątam troche, ale mi też nie idzie, jakoś po łepkach szybko musze skończyc i bede leżeć i robić nic
Juz wrocilismy, maly marudzil i za dlugo nie siedzialam.
Dzieki dziewczyny za wasze glosiki bez was sie nie uda
Deli mam nadzieje ze szybko ci te uczulenie przejdzie.Posmaruj choc raz moze ulge przyniesie
Basia to ci wirus zeby caly komputer zajal, gdzies ty to zlapala
Maggie trema jest?
Aneczka, Piwonia co u was dzisiaj, ania czy mnie wzrok myli czy ciebie znow glowa boli
Pozdrawiam wszystkich:-)
Oszukala mnie wrednaNie zrobila, ale za to miala cukierki owoce morza, mniam;-):-)Ale te chalwe i tak jej zapamietam.
Sorki doczytalam ze jednak glowa cie nie boli, to dobrze, a jak obiadek
witam was wszystkie dziewczyny na stronce sierpien 2009.ja mam termin na 25 sierpnia i postanowilam do was dolaczyc by razem cieszyc sie naszymi pociechami pod serduszkiem..czekac na pierwszy ruch na kazde nowe przezycie zwiazane z ciaza,czekas razem na bole porodowe porod na nasze kruszynki..pozdrawiam cieplutko was wszystkie..
to minusa kuzynka ma ;-)
kasiu ja dopiero godzinę temu śniadanko i jeszcze teraz ciut więc te pierogi o 15
pogoda dziś znośna słonka nie ma ale też bez żadnych opadów i wiatru uff...
witaj kiki:-)
Kasia, tremy jeszcze nie ma trochę jestem nietomna po wczorajszym wieczorze bo siedziałyśmy z dziewczynami do późna i jestem niewyspana że hej
miłego obiadku, ja idę sprzątnąć w łazience do końca