reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a mnie wręcz chce urwać,nawet spacer nie pomógł,kawa tez nie
a ja czekam na obiadek mąż pojechał własnie,bo dzis niechciało mi sie gotować,a do rodziców nie szliśmy bo zaraz musielibyśmy wracac

reklama
ja dziś z obiadem idę na łatwiznę , mam pierogi ruskie 1 kg paczkowanych :-D:-D:-D
wczoraj robiłam zapiekankę z ryżu,mięsa,pieczarek i papryki w bulionie mniam i dziś mi się nic nie chce a chce żeby T odpoczął tylko kolacje niech zrobi;-)

U mnie też dziś pierogi paczkowane :-p
Mam lenia, poza tym humor dolny jakiś, ta pogoda mnie dołuje, mgła za oknem i zimno i ble :dry:
Sprzątam troche, ale mi też nie idzie, jakoś po łepkach szybko musze skończyc i bede leżeć i robić nic

Juz wrocilismy, maly marudzil i za dlugo nie siedzialam.
Dzieki dziewczyny za wasze glosiki bez was sie nie uda:-D
Deli mam nadzieje ze szybko ci te uczulenie przejdzie.Posmaruj choc raz moze ulge przyniesie:sorry2:
Basia to ci wirus zeby caly komputer zajal, gdzies ty to zlapala:no:
Maggie trema jest?:-D
Aneczka, Piwonia co u was dzisiaj, ania czy mnie wzrok myli czy ciebie znow glowa boli:no:
Pozdrawiam wszystkich:-)

Oszukala mnie wredna:wściekła/y::baffled:Nie zrobila, ale za to miala cukierki owoce morza, mniam;-):-)Ale te chalwe i tak jej zapamietam.
Sorki doczytalam ze jednak glowa cie nie boli, to dobrze, a jak obiadek

witam was wszystkie dziewczyny na stronce sierpien 2009.ja mam termin na 25 sierpnia i postanowilam do was dolaczyc by razem cieszyc sie naszymi pociechami pod serduszkiem..czekac na pierwszy ruch na kazde nowe przezycie zwiazane z ciaza,czekas razem na bole porodowe porod na nasze kruszynki..pozdrawiam cieplutko was wszystkie..

to minusa kuzynka ma ;-)
kasiu ja dopiero godzinę temu śniadanko i jeszcze teraz ciut więc te pierogi o 15:-D
pogoda dziś znośna słonka nie ma ale też bez żadnych opadów i wiatru uff...:blink:
witaj kiki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie coś padac zaczyna :wściekła/y:

Kasia, tremy jeszcze nie ma :szok: trochę jestem nietomna po wczorajszym wieczorze bo siedziałyśmy z dziewczynami do późna i jestem niewyspana że hej :no:
miłego obiadku, ja idę sprzątnąć w łazience do końca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry