reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziekuje Jakubka:-)1 miejsce bedzie w duzej mierze zalezec od was czy bedziecie glosowac, moze wszyscy razem damy rade:-D:-D
Tez bym sie z checia polozyla ale synek to naprawde ranny ptaszek poszedl spac o 21ej a wstal o 6ej:szok:Brrrr

reklama
Jestem pierwsza, jestem pierwsza!!!!
Dzieńdobry śpiochy, ale zimno, zaraz jem śniadanko. Za miesiąc jadę do Polski. A dzisiaj nie dam się chandrze, niech nawet nie próbuje, umówie się z koleżanką na kawę z ciastkiem, w weekendy mam opust od słodyczy. Będę sie cieszyć a nie płakać. Mój synek jest Aniołkiem 11 miesięcy, nie każdy może się szczycić aniołkiem, nie!

E, nie jestem pierwsz, tylko mi was nie wyświetlało....

A właśnie, głos juz poszedł, zobaczysz Kasia, pieluszki juz są twoje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja się witam :-)
ale mnie dziś w nocy ganiało po łóżku:szok:
po raz pierwszy śniło mi się dzieciątko dziewczynka, ubierałam ja w za duże ubranka:baffled: i przygotowałam do spaceru a potem przypomniałam sobie że dopiero ze szpitala wyszłyśmy i spaceru nie było :dry:i potem co innego mi się śniło:dry:
pusto dziś z rana:dry:

Ostatnia edycja:
witam sie i ja ;-)

i zaraz uciekam - zakupy na caly tydzien etc (lodowka zupelnie juz pusta). Mi nie wolno nic nosic, a maz zwykle wraca ok 20 popracy i juz za pozno na zakupy....

zastanawiam sie tylko, ile stron bede miala do nadrobienia wieczorem ;-) chociaz... weekendowo to kazda z nas stara sie spedzic wiecej czasu z mezami/partnerami, wiec moze nie bedzie bardoz duzo postow?
Ja w kazdym razie zycze Wam milego dnia, z kochanymi osobami i jak najmniej czasu dzisiaj na internet ;-) wykorzystujmy to ze nasze polowki dzisiaj nie pracuja!

Milego dnia!

witam się i ja :-)
ja dzisiaj mam labę i siedzę w domu, zakupki wczoraj zrobione, niedługo idę się kąpać, a potem będę leniuchować :tak:
postaram się jeszcze nadrobić zaległości, miłego weekendu życzę :rofl2:

Witam się z rana :-)
Kasiu głos oddany :-D pampersy coraz bliżej

Mnie dalej dupka swędzi. Niby mam już maść do smarowania, ale podobno lepiej żeby samo przeszło :wściekła/y:. No i nie stosuje. Staram się wytrzymać. Trzymajcie kciuki bym dała radę.

Aniu mi się raz śni chłopak, a raz dziewczynka. I też jakoś tak dziwnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry