• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
poleżałam i wcale nie przeszlo
a najlepsze,że wczoraj miałam kupić ten Normalek ale niestety nie było wiec kupiłam Lactulosum i wiecie,jestem po całej butelce od wczoraj i echo:crazy::wściekła/y::angry:
Normalec? Moja koleżanka powiedziała jak to powąchała że to laktoza czy glukoza. Może to to samo? A wiem z doświadczenia że to przez 24h działa. Na drugi dzień powinno puścić.

reklama
Dzieki za glosiki:-)
Efe to niezla przeprawe mialas, ale z dzidzia wszystko ok?
Anet ja za chrzest place 50zl, nieduzo
Piwonia Lactulosum mi nie pomaaga, dzis znow sie nastawiam na lewatywe, przynajmniej to naturalny sposob

cześć dziewczyny!
skoro temat księży dominuje, to ja też się o coś spytam-czy chrzestną może być osoba, która ma tylko ślub cywilny, a chrzestnym ktoś kto ma ślub cywilny z rozwódką? wiecie może ile teraz księdzu się daje za ochrzczenie dziecka?
siostra jest po cywilnym i rozwódką nie może byc chrzestną
a szwagier ma tylko cywilny i gdzeniegdzie sie udaje

cześć dziewczyny!
skoro temat księży dominuje, to ja też się o coś spytam-czy chrzestną może być osoba, która ma tylko ślub cywilny, a chrzestnym ktoś kto ma ślub cywilny z rozwódką? wiecie może ile teraz księdzu się daje za ochrzczenie dziecka?
Izabela nie moze bo taki ktos zyje w grzechu, ani chrzestny ani chrzestna

Pani dr powiedziała że wszystko jest w porządku i że łożysko trochę zasłania widok, czyli idzie do góry. Ale nie mierzyła Maluszka:-( i nie wiem ile ma teraz.
Deli ja z tej twojej fotografii wyglądam na 22 tydzień:-(

Ksieza prawie zawsze chca zaswiadczenie o praktykujacym katolicyzmie no i spowiedz ktos kto zyje bez slubu nie powinien do niej podchodzic, a zaswiedczenie o przebytej spowiedzi tez jest wymagane

Witajcie Sierpnióweczki
Melduję się po tygodniowej przerwie i nie mam pojęcia, czy nadrobię cztanie postów.
Cos mi się wydaje, że od kwietnia znów pójdę na L4, bo nie mam ochoty przewodniczyć komisji na egzaminie klas VI.Zapowiedział się obserwator, a to dodatkowy stres, bo zawyczaj szkają dziury w całym.No i niech chociaż raz ktoś inny zajmie się wszystkimi "pierdołami"związanymi z przygotowaniem sal, wizytóweki itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry