• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kochaniutkie ja powoli sie żegnam. Uciekam zaraz po mojego małego królewicza! Jutro jedziemy na coroczne badania dla dzieci na wykrywanie nowotworów, wiec zamelduję się po południu.
Do zobaczyska!!!!!

reklama
Witam sie kobietki,dopiero moge usiasc na chwile po ciezkim dniu w pracy,nie bylo mnie 5 dni i dzis strasznie nie chcialo mi sie wstawac....uf...ale mam ten dzien za soba...
Teraz poczytam co u was sie dzialo....narka....

doczytalam,a tu cisza ...nikogo tam nie ma?
Widze ze dzis ostra dyskusja na temat ksiezy...u nas na jasien zmienil sie proboszcz i nie wiem jak on w sprawach finansowych,okaze sie na chrzcie...a slub tez mam koscielny 10 lat minie we wrzesniu i wtedy placilismy tez ,,co laska'' nie mniej niz 350 zl,organista polowe tego co ksiadz, a koscielny (za to ze swiece zapalil,i obraczki podal,na dodatek jedna spadla mu po drodze) wziol polowe tego co organista...ladna hierarchia,co nie....a chrzest to mielismy juz w parafi u meza i nie wiem ile wzial ksiadz bo chrzestny placil i nam nie chcial powiedziec...:sorry2:

Melduje się po wizycie;-)
Miałam pierwszą rozmowę z położną, która mi na samym wstępie dała zjebki za to, że późno przyjechałam, bo ciężarne mają się meldować do 14:30! Bo potem to ona jest sama i nie ma czasu się nami zajmować. Ale kartę ciąży mi założyła (mam już 2 ale ciiiiii) zmierzyła ciśnienie (110/70;-)) i zważyła (74,5:-(). Jak poszłam do lekarza to miałam już dość, ale uparłam się na usg i dr. G mi uświadomiła, że za dużo to niezrowo, ale skoro się upieram....no co miałam się nie uprzeć?! Ruchów nie czuję, dzidzia ostatnio na usg mała to co miałam się nie upierać? Mówię choć na chwilę Pani dr. No to dla świętego mojego spokoju mi zrobiła. Ale zdjęcia zero:wściekła/y:

poleżałam i wcale nie przeszlo
a najlepsze,że wczoraj miałam kupić ten Normalek ale niestety nie było wiec kupiłam Lactulosum i wiecie,jestem po całej butelce od wczoraj i echo:crazy::wściekła/y::angry:

reklama
cześć dziewczyny!
skoro temat księży dominuje, to ja też się o coś spytam-czy chrzestną może być osoba, która ma tylko ślub cywilny, a chrzestnym ktoś kto ma ślub cywilny z rozwódką? wiecie może ile teraz księdzu się daje za ochrzczenie dziecka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry