Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a maluchy na kisielek
a więc rozmawiałam z wychowawczynią syna przez telefon, nie idę na zebranie, powiedziałam jej o ciązy i że wiem o wszystkim. uff ulzyło mi:-)
a teraz zmykam na budyń waniliowya maluchy na kisielek
![]()
Nic nie wiem.
Nio dzis Maggie fajnie
A ja ide na ślub siostry w czewcu,miałam być świadkową ale bez kościelnego nie moge a szkoda...
hej, czytam o tym świadkowaniu do ślubu i chyba rzeczywiście to jest tak, że jak się nie ma kościelnego ślubu to nie można. a to dlatego, że trzeba przed ceremonią księdzu dostarczyć zaświadczenie ze swojej parafii że jest się praktykującym i zaświadczenie potwierdzające odbytą spowiedź. a bez kościelnego to nie wiem jak by było z rozgrzeszeniem... nie wiem bo ja akurat mam ślub kościelny i nigdy tego problemu nie miałama co do chrztu dziecka, to ksiądź i tak udzieli bo dziecko jest "niewinne", ze tak to ujmę. tak jest u nas w każdym razie.
Właśnie to znalazłam i poprosiłam mojego A by mi zrobił takie samo tylko od 20 tc :-). I powiedział, że mi zrobi.
Dziewczyny czy macie tak, że jedna strona brzuszka jest większa od drugiej. Mi się wydaję, że moja Kruszynka przebywa częściej po prawej stronie i zawsze brzuszek mam tam większy. Nawet A to zauważył. Dziwne.