Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześc. Ja dzisiaj w pracy. Nie bardzo mam czas i na razie nie jestem dokładnie w temacie. Jeśli chodzi o ksieży to jaj mam nadzieję,że u nas zachowa się normalnie i nie bedzie robił problemu z chrztem. No bo my po rozwodach i tylko cywilny mamy.

Piwonia ja też tak mam. Najpierw się napale a potem wyrzucam. Aż zła jestem na siebie przez takie marnotractwo. A brzuch mam wysoko i jak się najem to potem mnie ciśnie w żołądku. Ale co zrobić jak się chce:-(a ja kebaba jadłam pierwszy raz w sobote i musze przyznać ,że calkiem calkiem mi odpowiada,ażeby było śmieszniej to mam jeszcze troszke w lodówce tyle,ze juz nie mam na niego ochoty
własnie bulgotnika zatykam waflem ryżowym

YouTube - Neonówka - Polacy w niebie cz.2 ("Co by było gdyby")moja siostra jest po rozwodzie i ślubie cywilnym z chrztem nie bedzie kłopotu tylko,że oboje chrześni muszą byc katolicy czyli np oboje po ślubach kościelnych no chyba ze to jeszcze jest osoba bez męza,napewno nie może to byc ktos kto ma ślub cywilny tylko,wy nie dostaniecie rozgrzeszenia i nie możecie do komunii przystąpic ,dlatego chrześni muszą byc katolikami zeby dziecko wychowywac w wierzeto u Was jest tak zwana przeszkoda i nie ma żadnego problemu przy chrzcie
a ja dziwnie nisko raczej mam,ale mój jeszcze niepozorny takiPiwonia ja też tak mam. Najpierw się napale a potem wyrzucam. Aż zła jestem na siebie przez takie marnotractwo. A brzuch mam wysoko i jak się najem to potem mnie ciśnie w żołądku. Ale co zrobić jak się chce:-(
hmm ja tak nie mam mój jakiś równy jak narazie...Dziewczyny czy macie tak, że jedna strona brzuszka jest większa od drugiej. Mi się wydaję, że moja Kruszynka przebywa częściej po prawej stronie i zawsze brzuszek mam tam większy. Nawet A to zauważył. Dziwne.
tez tak mam,ale potem to sie bardziej wyrówna bo bedzie dzidzia większa i bedzie jej ciasnoDziewczyny czy macie tak, że jedna strona brzuszka jest większa od drugiej. Mi się wydaję, że moja Kruszynka przebywa częściej po prawej stronie i zawsze brzuszek mam tam większy. Nawet A to zauważył. Dziwne.