• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Malinka bo ksiądz się nowoczesny trafił:) I stara się zachęcić do ślubu a nie odstraszyć. No i jak zapraszał to mówił że nam pomoże szczerze na tą wspólną drogę wejść. I tu go już polubiłam. Ale znam życie i zawsze mi wychodzi jak w powiedzeniu "pierwsze śliwki robaczywki"
:-D niby tak
Ja tutaj księdza z wioski nie znam dobrze do kościoła tu nie chodze czasem do miasta pojade jak męża namówie tu nie lubie bo baby plotkary że szok!!!!nawet podczas mszy plotkują za plecami:dry:

A co dziś na obiadek robicie?
ja będe mieć ziemniaczki i jakąś sałatke zrobie zsiadłe mleczko i wystarczy dla mnie a mój mąż niech się sam zaopatrzy w jedzenie a co:evil:

Bolą mnie plecy i brzusio od siedzenia przd tym kompem nie wygodnie tu...
Ide troche pochodze i głowe umyje bo wyglądam strasznie!!:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja od tygodnia nie mam apetytu co kupie to nie jem i lipa nie wiem dlaczego:-(
wcześniej tylko co zjeść a teraz nic wczoraj 2 tylko posiłki w tym drugi dlatego że mi burczało i bolało z głodu:-(

reklama
Dzień dobry wszystkim
Dziś wstałam zmęczona i krew mi z nosa leci, widocznie taki urok mojej ciąży

Malinka, moja przyjaciółka miała ślub w tamtym roku i cieszyła się, że ma nauki zrobione w liceum i niestety ksiądz ich nie uznał, musiała chodzić znowu, nie wiem od czego to zależy

a jak brała ślub ja byłam świadkiem, nie kazał świadkom przynosić żadnych zaświadczeń z naszych parafii

czyli co parafia to obyczaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry