Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas jedyny problem jaki robią w tym temacie to czasem proponują chrzest w sobotę na przykład, nie na mszy głównej w niedzielę. ja tak chrzciłam mojego małęgo, ale to na własną prośbę, bo nie chcieliśmy w niedzielę przedzierać się z dzieckiem przez te tłumy w kościele. a tak, było kameralnie i dla rodzinyCześc. Ja dzisiaj w pracy. Nie bardzo mam czas i na razie nie jestem dokładnie w temacie. Jeśli chodzi o ksieży to jaj mam nadzieję,że u nas zachowa się normalnie i nie bedzie robił problemu z chrztem. No bo my po rozwodach i tylko cywilny mamy.
Ja też nieWcale bym się nie zmartwiła gdyby to było w sobotę. Nawet lepiej.
Jak chrzcilam Mateuszka we wielkanoc to bylo 36 chrztowu nas jedyny problem jaki robią w tym temacie to czasem proponują chrzest w sobotę na przykład, nie na mszy głównej w niedzielę. ja tak chrzciłam mojego małęgo, ale to na własną prośbę, bo nie chcieliśmy w niedzielę przedzierać się z dzieckiem przez te tłumy w kościele. a tak, było kameralnie i dla rodziny![]()
Bylismy w szoku

No ja też tak mówię i tylko się denerwuje niepotrzebnie. Jak sobie pościelą tak się wyśpią. Ja księży od lat omijam wielkim łukiem. Za dużo ich sekretów znam. Dodam tylko do tego co Kasia pisała, że słyszałam, że księdzu jedno dziecko mieć jest wolno i będzie ono pod opieką kościoła. Z wyjątkiem dziedziczenia. Dób po ojcu nie odziedziczy bo są one własnością parafi. Ale ile ksiądz prezentów da to tylko on wie.Efe to trzeba zgłosić bo to oszustwo![]()