edzia83
Fanka BB :)
a jaka to oszczędność cywilny brać :-)
bo kościelny co łaska czyli mniej niż 2tys nie weźmie![]()

że ile??? my dawaliśmy 200 zł!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a jaka to oszczędność cywilny brać :-)
bo kościelny co łaska czyli mniej niż 2tys nie weźmie![]()

że ile??? my dawaliśmy 200 zł!Wzajemnie Anndobra ja juz naprawde uciekam do pracy, bo im pozniej wyjde tym pozniej wroce
milego dzionka
Mój brat 3 lata temu płacił niecały 1000że ile??? my dawaliśmy 200 zł!
my 3,5 roku temu ślub braliśmy.Mój brat 3 lata temu płacił niecały 1000
przerażające te kwoty! u nas 200zł to norma. i ładne kazanie mieliśmy, piękny ślub i wszystko było jak trzeba. księdza zaprosiliśmy na wesele to jeszcze obrazki gosciom rozdał (dodam że za nie nie płaciliśmy!)
dlatego mnie szlag trafia jak słyszę za mniej to by nawet kwiaty z kościoła wynieśli, ale no cóż jeżdżą takimi wozami że ja np w życiu nie będę miała

no dziwne to... u nas tak nie ma. a już w drugiej parafii jestem. za chrzest też 200 daliśmy "na cele koscielne". a moze nawet 100... już nie pamiętam.No to dobry ksiądz, u nas raz ksiądz powiedział co łaska Pan Młody dał mu 500, a ksiądz mu, że za mało. Więc nie wiem dlaczego od razu nie powiedział ile chce.
dziwne to... jestem w szokuno 2 tysdlatego mnie szlag trafia jak słyszę za mniej to by nawet kwiaty z kościoła wynieśli, ale no cóż jeżdżą takimi wozami że ja np w życiu nie będę miała
Efe to trzeba zgłosić bo to oszustwo![]()