• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wiecie, to chyba też od księdza zależy poprostu. u nas nie ma żadnych cenników, czy coś. raz się koleżanka zapytała księdza ile za ślub to ja ochrzanił jeszcze, ze to nie targ i on niczym nie handluje. i że bierze co łaska.

No to dobry ksiądz, u nas raz ksiądz powiedział co łaska Pan Młody dał mu 500, a ksiądz mu, że za mało. Więc nie wiem dlaczego od razu nie powiedział ile chce.

no 2 tys :tak::wściekła/y: dlatego mnie szlag trafia jak słyszę za mniej to by nawet kwiaty z kościoła wynieśli, ale no cóż jeżdżą takimi wozami że ja np w życiu nie będę miała:wściekła/y:
Efe to trzeba zgłosić bo to oszustwo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to dobry ksiądz, u nas raz ksiądz powiedział co łaska Pan Młody dał mu 500, a ksiądz mu, że za mało. Więc nie wiem dlaczego od razu nie powiedział ile chce.
no dziwne to... u nas tak nie ma. a już w drugiej parafii jestem. za chrzest też 200 daliśmy "na cele koscielne". a moze nawet 100... już nie pamiętam.

Ann to u nas to samo! Znamy sie prawie 10 lat. Jesteśmy razem prawie 7. Mamy synka Kubę niecałe 3 latka. Drugie w drodze. I tak sobie wymyśliliśmy cywilniaka.... Ale dla nas, nie dla otoczenia!!!!!

reklama
Cześc. Ja dzisiaj w pracy. Nie bardzo mam czas i na razie nie jestem dokładnie w temacie. Jeśli chodzi o ksieży to jaj mam nadzieję,że u nas zachowa się normalnie i nie bedzie robił problemu z chrztem. No bo my po rozwodach i tylko cywilny mamy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry