• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja już po kąpieli i wiecie co przydał by sie prysznic a nie wanna aj jakoś mi ostatnio nie wygodnie w tej wannie.
Karciana oj zrobiłas mi ochcote na rybke ale bez kiszonej kapustki bo nie moge-brzusio mnie potem boli.
Aneczka to coś mało jesz tych posiłków a w między czasie może coś zjadasz?
Emy mam nadzieje że mi jak będzie potrzebne zaświadczenie to mi uzna...a jak nie to nowego robic nie będe bo to u nas straszna nuda te nauki....

reklama
wróciłam chwilke temu,ale nim przebrnęłam prze wątek o ksiedzach to o obiadach sie zaczyna,u nas żurek i ryz z jabłkami
o Piwonia a jak robisz ten ryż z jabłkami zapiekasz w piekarniku??
Kiedyś mi babcia to robiła ale już nie pamiętam jak to było:confused:

Ksiu prowadzisz już 405 głosów!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i wyszykowana siedzę i czekam aż czas minie. Obiadu dziś nie mam, zgodnie ze zwyczajem niedawno przyjętym. Ale kanapkę z metką łososiową i ogórkiem wtrąbiłam, bo bym z głodu padła. Może mnie Mój na jakąś pizze zabierze. Albo ooooo kebab.....aż mi ślinka pociekła. Że też ja w ciąży takie zachcianki na śmieciowe żarcie mam:confused:

Dzięki Piwonia.
Efe ja to kebaby uwielbiam.
A pizze jeszcze bardziej w Zielonej Górze znalazłam pyszną pizze z pieca-Papa pizza normalnie pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale jechać tam tylko na pizze???:dry:

Widzialam nawet 406, jednak inne fora pomagaja musze bardziej wierzyc w ludzi
:-Dwłasnie siostrze przypomniałam ze ma zagłosować!!Będzie dobrze!!!!!!:tak::-D

Dzięki Piwonia.
Efe ja to kebaby uwielbiam.
A pizze jeszcze bardziej w Zielonej Górze znalazłam pyszną pizze z pieca-Papa pizza normalnie pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale jechać tam tylko na pizze???:dry:
a ja kebaba jadłam pierwszy raz w sobote i musze przyznać ,że calkiem calkiem mi odpowiada,ażeby było śmieszniej to mam jeszcze troszke w lodówce tyle,ze juz nie mam na niego ochoty
własnie bulgotnika zatykam waflem ryżowym

moje drzewko dzieki wam też szybko rośnie już 85% ma,wiec wszystkim odwiedzajacym bardzo dziekuję

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry