• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobra spadam po małą do przedszkola,potem musze iść od kuzynki odebrac sukienke komunijną bo dawałam jej na wzór ,zeby mogły sobie uszyć,ale i tak na razie nie beda szyły bo niewiedzą jak sie im dalej życie potoczy,one muszą niestety bardziej z dnia na dzień niz tak daleko planowac,ale nie bede was tu zasmucac bo to nie weosła historia

moje sadełko też wszystko zasłania:-):-):-):-)
teraz lece na obiad, cały czas ma dylemat iśc czy nie iśc na to zebranie

ja tez tak mam przed zebraniami,tylko,ze moja w podstawówce dopiero

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Potrzebuje pomocy. Czy makaron do zupki, bo robię zawsze osobno mogę dodać jak już skończyłam robić zupkę, bo zapomniałam o nim zupę mam gotową, a makaron dopiero zrzuciłam do garnka. Że tez nie miałam kiedy się bawić filmikiem Mateuszka.

Kurczee dziewczynki, ale jestem wściekła..wrrr...Najchetniej rozstrzelałabym swoja szefową. Małpa jedna! Włąsnie poszła do szpitala zrobić sobie operacje zmniejszenia cycków. Debilka. Wcale nie miała jakiś dużych. Miała ładny kobiecy biust,normalnego rozmiaru,a ta poleciała zmniejszać...kretynka! A na podwyższki dla dziewczyn,które robią u niej po 7,8 godzin i zarabiają tysiąc to nie ma! Na szczescie mnie ten problem nie dotyczyczy,ale......

Wczoraj patrze na swoje konto a tam wpłynęła mi jakaś dziwna kwota. jakieś 30% mjej pensji przelane z jej konta. Byłam pewna,że to już ZUS mi zapłaci ( jestem na ciągłym zwolnieniu od 4 stycznia)...ale dobra. Dzwonie do niej i pytam o co chodzi. Powiedziała,ze za ten miesiąc jeszcze cześc płaci ona a cześc ZuS. Ja pytam to czy jutro ZUS mi reszte przeleje, bo ponoc ZUS do 10 kazdego miesiąca płaci ( WIECIE COS NA TEN TEMAT???). A moja szefowa mowi mi,że wiesz nie nastawiaj sie bo ta kase to ty i za pol roku możesz dostac,bo w ZUSie jest burdel,oni musza wszytko posprawdzać i to tak szybko pensji nie dostane.

Dziewczyny jak to jest? Przecież po to daje L4 100% płatne,że mam co miesią dostawać swoją pensje. Czy to mozliwe ,że np.ta debilka szefowa dała im z opóźnieniem mje zwolnienia i teraz faktycznie beda opóźnienia??

Ale jestem wkur.........przepraszam Was ale moja szefowa to okropny babsztyl. Mozna sie wszystkiego po niej spodziewac.

Natt ja ci niestety nie pomogę, ale poczekaj na Anie, piwonię one ci powiedzą. Wiem, że już dziś była rozmowa na temat ZUSu. Jeśli w zakładzie pracuje pow. 30 osób zakład wypłaca... Najlepiej się cofnij i poczytaj na spokojnie. Może tam coś znajdziesz.
Tylko się nie denerwuj. Wszystko się wyjaśni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry