• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Natt bardzo mi przykro ale ja mialam zwolnienia zusowskie i na pierwsza kase czekalam prawie dwa msc. Oni przewaznie sie rozliczaja na koniec msc i dostawalam kase w ratach, jak mi sie konczylo zwolnienie w polowie msc to dostawalm np. za 20 dni, za dwa tyg reszte, czasem calosc ale rzadko, do tego jesli zwolnienie opoznie przekazanie szefowa to tez sie wzystko przedluza.

reklama
Cześć mamuśki.
Przepraszam, że się nie odzywałam ale od wcozraj pracuję, skończyło mi się L4 a po dwutygodniowym wolnym pracy dużo :-( Może wieczorkiem jak wyjdę z pracy uda mi się nadrobić zaległości. Miłego dnia życze!

Dziewczynki moje kochane. Dzieki za pocieszenie i za pomoc. Grzebie właśnie w postach i szukam. Jasne nie moge sie tak wsciekac, zwłąszcza,że od wczoraj brzuszek mnie pobolewa...ale to chyba nie od nerwów tylko od tego,że macica mi sie rozciąga,bo ból jest taki ciągnący wiecie jak na @. Doktorek uprzedzał mnie już hoho temu ,że tak bedzie. I dopiero teraz odczuwam te dlegliwośc. Ale spoko do wytrzymania. No sportu dzis sobie nie darowałam,wiec jak widac ruszac sie moge;-). Ten sport to dzis zbawienie bylo na moje nerwy. Wypociłam te złe emocje choc troszke...
Jeszcze raz dzieki dziewczyny:). Jak to dobrze,że Was mam:)

Obiadek prawie gotowy :).
Przed 17 jeszcze zrobię ziemniaczki i będzie gotowe jak A wróci :).

Joan83, a niewoliłaś zostać na L4 do końca? Przykro mi, ż
moz-screenshot-6.jpg
e masz tyle pracy :(.

Joan tylko się nie przemęczaj
Ja dziewczyny uciekam może będe póżniej.Dziś normalnie ide do ludzi:szok: w końcu kogoś zobacze!!!Koleżanka z woski ma wolne więc się troche przewietrze i pogadam.
Miłego popołudnia!!
Deli mam nadzieje że zupka Ci wyszła;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry