MALINKA2109
Fanka BB :)
Aga to ja już zaciskam kciuki!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Oj to troche daleko do 6 ale nie martw się na zapas będzie dobrze!!!!co do wizyt u G to ja własnie wczoraj byłam,mężuś kazał mi sie zapytać bo słyszał gdzieś w telewizji ze można zapobiegać wadą serca u płodu biorąc jakieś tabletki. Bo mój mąz taką wade posiada i mój 2,5 letni synek tez urodziła sie z wadą serduszka, miał miec operacje jak bedzie miał koło roku ale na szczęści dziurka sie zarosła i obyło sie o strachu. Tak wiec moja G dała mi skierowanie na echo płodu do Krakowa do kliniki, niestety zadzwoniłam tam i termin mam dopiero na 6 kwietnia![]()
wczoraj robiłam kusudama to coś innego,a dzisiaj takie zwykłe z bibuły,ale juz skończyłamA jednak ktoś tu jest![]()
Piwonia jeszcze robisz te kwiatki?Ile ich trzeba??
ja oglądamA oglądacie 39 i pół?Bo ja właśnie nadrabiam zaległości bo ostatnio zasnełam na filmie-dobrze że jest internet!
Aga kiedy egzamin?-Wiem że ostatnio pisałaś ale ja mam skleroze![]()
ja od stycznia czekam na wizyte u kardiologa,a mam dopiero ja w kwietniu i to jest expresowe tempodzieki strasznie nie lubie czekac tak długo na ważne badania ale niestety u nas już tak jest ze wszędzie są kolejki jak smok, no i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, bo nie ukrywam ze teraz to sie troche boje, chociaż do tej pory tak o tym nie myslałam
malinka dziekuje
mam nadzieje ze teraz sie uda i zdam bo przyloze sie do nauki i naucze sie tych wszystkich ulic,hoteli,domow pomocy restauracji i wogole w obrebie 30 km od mojego miasta![]()
sporo tego!Ale napewno dasz rade!!
No to dobrze że już skończyłaś z pracą domową-odpocznij!Nio to właśnie najgorsze to czekanie-wtedy się jeszcze więcej człowiek martwi....ja od stycznia czekam na wizyte u kardiologa,a mam dopiero ja w kwietniu i to jest expresowe tempo