• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A oglądacie 39 i pół?Bo ja właśnie nadrabiam zaległości bo ostatnio zasnełam na filmie-dobrze że jest internet!
Aga kiedy egzamin?-Wiem że ostatnio pisałaś ale ja mam skleroze:sorry2:

kurcze juz 20 min temu skonczylam prace a nadal w niej siedze!! I to nie dlatego ze mam cos do zrobienia tylko bo nie mam jak wrococ!! Na szczescie mezus juz po mnie jedzie ale chcialabym byc juz w domku...

hejka co do postu w piątek to my go w domu jak najbardziej przestrzegamy, zresztą jaki to problem jeżeli jest tyle dobrych rzeczy bez mięsa jak rybka , naleśniki, krokieciki z kapustą, pierogi z kapustą, ruskie, z serem,z owocami, jajko sadzone do ziemniak i wiele wiele innych, dlatego zawsze na piątek planuje jedno z tych dań:tak:

kurcze juz 20 min temu skonczylam prace a nadal w niej siedze!! I to nie dlatego ze mam cos do zrobienia tylko bo nie mam jak wrococ!! Na szczescie mezus juz po mnie jedzie ale chcialabym byc juz w domku...
OoOooo to tak nie może być!Do domku mykaj nie wolno Ci się przemęczać!!!!!!!

hejka co do postu w piątek to my go w domu jak najbardziej przestrzegamy, zresztą jaki to problem jeżeli jest tyle dobrych rzeczy bez mięsa jak rybka , naleśniki, krokieciki z kapustą, pierogi z kapustą, ruskie, z serem,z owocami, jajko sadzone do ziemniak i wiele wiele innych, dlatego zawsze na piątek planuje jedno z tych dań:tak:
No prosze ile dań można zrobić! i pewnie jest ich o wiele więcej.Ja jutro rybke będe miała na obiadek!:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
co do wizyt u G to ja własnie wczoraj byłam,mężuś kazał mi sie zapytać bo słyszał gdzieś w telewizji ze można zapobiegać wadą serca u płodu biorąc jakieś tabletki. Bo mój mąz taką wade posiada i mój 2,5 letni synek tez urodziła sie z wadą serduszka, miał miec operacje jak bedzie miał koło roku ale na szczęści dziurka sie zarosła i obyło sie o strachu. Tak wiec moja G dała mi skierowanie na echo płodu do Krakowa do kliniki, niestety zadzwoniłam tam i termin mam dopiero na 6 kwietnia:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry