• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam dziewczynki!
Właśnie nadrobiłam ogólny! Dziś jestem ze wszystkim 3 godziny w plecy, bo byłam z Kubą na profilaktycznych badaniach dla dzieci przeciw nowotworom.
Badał go młody lekarz i wyobraźcie sobie, że tak dokładnego badania moje dziecko nie miało nigdy!
Cała jama brzuszna (wątroba, trzustka i reszta flaczków) - ok, Nereczki - ok, Jajeczka dwa - ok, tarczyca - ok, ale dopatrzył sie powiększonych migdałków (bo Kuba drugi dzień ma kaszel:baffled:).
I takie badania powinny być obowiązkowe i refundowane do 18 roku życia!!!!!!!!

reklama
Witam dziewczynki!
Właśnie nadrobiłam ogólny! Dziś jestem ze wszystkim 3 godziny w plecy, bo byłam z Kubą na profilaktycznych badaniach dla dzieci przeciw nowotworom.
Badał go młody lekarz i wyobraźcie sobie, że tak dokładnego badania moje dziecko nie miało nigdy!
Cała jama brzuszna (wątroba, trzustka i reszta flaczków) - ok, Nereczki - ok, Jajeczka dwa - ok, tarczyca - ok, ale dopatrzył sie powiększonych migdałków (bo Kuba drugi dzień ma kaszel:baffled:).
I takie badania powinny być obowiązkowe i refundowane do 18 roku życia!!!!!!!!
oooo super mieliście te badania,szkoda że tak mało miast je robi
a markery nowotworowe miał robione??bo mnie by takie badania np interesowały
a ja mam straszą migrene i chyba po obiadku sie położe na chwilke,bo dzisiaj gonie,a na polu zawierucha cały czas szaleje

Dziewczyny ależ się objadłam normalnie masakra ale jakie dobre było mmmm nie ma to jak spagetti z mięskiem,ale teraz to musze poleżeć żeby się ułożyło:tak:

Coś cisza nie ma nikogo?Pewnie po obiadku odpoczywacie!:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry