• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny przestrzegacie tego żeby już teraz w piątek nie jeść mięsa?Że niby post itd?:confused:

no u mnie obiadek dopiero przed 16 bedzie jak starsza ze szkoły wróci,a mamy dzisiaj ziemniaczki duszone i zrobie sobie do tego sałatke z pomidorka i ogórka
mmmmmmmmmmmmmm oj taką sałatke to ja bym zjadła!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi apetyt dopisuje tylko na slodycze i owoce. Na konkrety nie mam ochoty. Do pracy wzielam sobie z domku kotleta z piersi kurczaka ale raczej go nie zjem... Za to banan i drozdzowka zniknely juz dawno :-)

zawsze w piatki staram sie robic rybke bo to zdrowo ale jak mam ochote na miesko albo jem u rodzicow to sie nie przejmuje postem

reklama
No ja też raczej jak mam na coś ochote to i tak zjem!no ale jutro będzie rybka jak mąż nie zapomni kupić!!

No tak i kolejny rachunek do zapłaty normalnie wykończyc moga tymi rachunkami a dawać nikt nie chce:crazy:
Ale wiecie co od kiedy jestem w telekomunikacjiNOVUM to rachunki mamy mniejsze a dzwonie tyle samo-dużo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry