• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
tak państwowo i nie narzekam:tak: lekarz nawet paluszki liczył i pokazywał (jak byłam w 14 tyg a teraz w środę idę na połówkowe:tak:) i 20 minut próbował zmierzyć samą przezierność ale dzidzia nie dała:-D i usg trwało ok 30 minut a nie 2:wściekła/y: a teraz u ciebie powinien przecież zmierzyć udo,główkę,brzuszek, wagę bo to już przecież koło 20 tygodnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet w karcie nic nie zapisał:confused:

Ostatnia edycja:
tak państwowo i nie narzekam:tak: lekarz nawet paluszki liczył i pokazywał (jak byłam w 14 tyg a teraz w środę idę na połówkowe:tak:) i 20 minut próbował zmierzyć samą przezierność ale dzidzia nie dała:-D i usg trwało ok 30 minut a nie 2:wściekła/y: a teraz u ciebie powinien przecież zmierzyć udo,główkę,brzuszek, wagę bo to już przecież koło 20 tygodnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawet w karcie nic nie zapisał:confused::dry:
no to masz szczęscie... ja przeniosę sie do tego co mi Sempe poleciła i mam nadzieje że będzie ok:-)

Hej już jestem spowrotem
Aneczka przepraszam nie zauważyłam że już byłaś na forum:zawstydzona/y:
Tak w pośpiechu patrzałam na kompa:sorry2:i się ubierałam.
Mika przykro mi że nie zobaczyłaś Swojej dzidzi,ten lekarz to znieczulica-zmień go!

Witajcie najpiękniejsze sierpnioweczki:)

Ja właśnie przeczytałam zaległosci z wczoraj.

Wielkie dzięki za wszelkie odp odnośnie mojej sprawy z ZUSem. Nie są pocieszające,ale cóz takie nasze realia w Polsce...Juz sie tym nie stresuje. Na jutro jestesmy umówieni w ZUSie z jakąs panią , dowiem sie dokładnie co i jak, na wypadek gdyby szefowa nie wywiązywałą sie ze swoich obowiązków...

W stolicy zima wróciła. Rano padał snieg z deszczem,prawie sie juz rozpuscil ( na jego szczescie;-) ),ale na krzakach ciągle go widać-fuuuuuuuuuuj. Ale spoko, to juz ostatnie takie dni...i tego sie trzymam. Nie moge sie doczekać tych słodkich pączkó na drzewach, ptasich zalotów-cuuudnie. Kocham wiosne i lato:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry