• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej dziewczyny:)
mnie tez nie było 2 dni, Urodzinki sie udały, torcik był przepyszny.
Mam nadzieje że u Was wszystko ok, że nic złego sie nie wydarzyło...;-)

a wczoraj byłam u gin, chyba zmienię lekarza bo ten juz mnie wkurza, zrobił mi usg ja czekam aż monitor obróci do mnie i mi coś pokaże a on 2 min i koniec nic nie powiedział nic nie pokazał :no::wściekła/y:o wszystko trzeba mu sie pytać sam od siebie nie powie nic. A za jakiś czas wybieram sie i tak na 3d więc popatrze sobie i mam nadzieje że poznam płeć :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
panstwowo, dlatego mysle o zmianie lekarza :wściekła/y:
nic mi nie powiedział, słowem....:wściekła/y: a ja taka głupia sie nie zapytałam potem żałowałam, ale to pewnie z nerwów:wściekła/y:

kurcze to świństwo:wściekła/y: połówkowe jest po to żeby dokładnie obejrzeć dzidziusia i pokazać matce żeby się nie martwiła:wściekła/y: mi nawet w sobotę jak byłam na pogotowiu to mi pokazała chociaż nie musiała i że serduszko w porządku i co dzidzia robi i jak leży chociaż teoretycznie nie musiała:wściekła/y:

Hej dziewczynki,
Witam w słoneczny dzień, u nas słońce świeci jak szalone, zima się skończyła
a ja coś czuję, że jak przyjdzie lato to mocno spuchnę
wczoraj czytałam trochę o ciąży bliźniaczej i wygląda na to że na 90% urodzę w czerwcu
ale wciąż mam nadzieję, że uda mi się donosić jak najdłużej, tylko pomyślałam sobie że muszę przygotować już większość rzeczy na wypadek gdybym miała wcześniej rodzić

dzieciaczki spoko, wiercą się niesamowicie
iza, kopniaków nie da się pomylić, to są takie puknięcia od środka, no i czasem mogą puknąć dość mocno, czuć też rączki i jak się przekręcają i wyciągają
wszystko poczujesz, bez obaw
efe też , bądż cierpliwa

kasia, faktycznie jak się wyłączy i włączy router to można jeszcze raz głososwać

miłego dnia

reklama
kurcze to świństwo:wściekła/y: połówkowe jest po to żeby dokładnie obejrzeć dzidziusia i pokazać matce żeby się nie martwiła:wściekła/y: mi nawet w sobotę jak byłam na pogotowiu to mi pokazała chociaż nie musiała i że serduszko w porządku i co dzidzia robi i jak leży chociaż teoretycznie nie musiała:wściekła/y:
cholera!!! bo tak własnie jest w tej cholernej Polsce, nie zapłacisz to nie masz... Boże jak mnie to wkurza... wszystko kręci sie wokół kasy a gdzie miejsce na uczucia?:wściekła/y::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry