• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja jestem ale dziś niestety z młodym w domu i za pół godziny sama zostanę bo T do pracy:wściekła/y: a małemu katar się pojawił taki ze odkrztusza go więc lipa trochę ,oby to tylko katar był:wściekła/y:

Hej Laseczki :-)
Oj nie bylo mnie caly weekend az do teraz:zawstydzona/y: Bylam bardzo zalatana, ale widze ze nikt specjalnie nie zauwazyl mojej nieobecnosci :-p
Przynzaje sie od razu bez bicia ze nie dalam rady przebrnac przez te tysiace naprodukowanych postow:zawstydzona/y:zajeloby mi to chyba caly dzien!

U nas wszystko oki, od jakis 3 dni mam problem z zalatwianiem:wściekła/y::no:nerwicy juz dostaje bo wszystko bylo oki, az tu nagle taki psikus:angry: juz nie wiem co robic, nic nie pomaga :-(
a co do ruchow to jestem bardzo zmartwiona-w poprzedniej ciazy jakos poczulam pierwszy raz Toske w tym okresie, teraz cisza...mialam wrazenie ze cos tam mi puknelo, ale to tylko raz i to bardzo dawno bo w niedziele, a od tamtej pory cisza...
Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze i ze po prostu ta ciaza jest inna i wcale nie ma reguly ze przy kolejnych ciazach zaczyba sie odczuwac ruchy wczesniej...

Kasiu glos z ranca juz oddany :-)

a ja wczoraj od mamusi dostałam magnes o smaku cytryny są to tabletki musujące rozpuszczam je w wodzie i maja bardzo cytrynowy smak to wkuncu udało mi sie załatwic hehe

ja jestem :-) :-)u mnie nie pada ale w nocy padał śnieg i leży teraz i straszy na trawniku:wściekła/y:
kasiu jak dziś maluszek:confused: sempe dobrze że w ogóle coś jedzą:tak: oby piły dużo:tak:
a u mnie obiadek tak wcześnie:szok: kotlet wczorajszy mielony T robił z frytkami i czerwoną kapustą na nic innego nie mam siły a młody w domu:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
a ja wlasnie usiadlam na chwile i zapodalam sobie caffe bo jakos mi sie slipka zamykaja
jesli chodzi o pogoda to u nas +8 ale mokro, wczoraj bylo 14 stopni i sliczne sloneczko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry