• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja juz chyba 4 dni nie byłam w wc no tylko siku i az się boje bo ostatnio jak tak miałam i jak mnie ścieło to raz ze nie szło a z tym szed ogromny ból z przodu brzucha jaky ktoś wam cos wbijał w brzuchu maakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam z rana.
Pogoda okropna. Noc okropna - znowu jakies koszmary i wciaz sie budzilam a dodatkowo bolal mnie brzuch tak bardzo, ze nie moglam sie ulozyc ;-(
A teraz jestem nieprzytomna. Postaram sie jeszcze pospac, ale jak juz wstalam to bedzie ciezko...

Kasiu, Piwonia - stronki odwiedzone ;-)

jakoś wszystko mnie boli może żle spałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a mooj mąz wrócił w nocy z pracy bo na urlop ich wysłali dziady jedne to dzisiaj idzie na l4 normalnie darmozjadów robią z tych pracowników za marne grosze pracuje ostatnio:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj musze go wkoncu wysłać aby mi złorzył wniosek na dyskietke od lekarza bo chodze na nazwisko panieńskie jeszcze :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry