• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Skąd ja to znam Miranda;-) Ale nie martw się przejdzie. Mi przeszło.

Ja się już pożegnam. Mam dziś pracowity dzień. Porządki, wyprawa na miasto i goście ok. 12-13. Nie wiem kiedy obiad wcisnąć w ten pęd dzisiejszy:confused: Ale poradzę sobie. Tylko muszę cztery litery sprzed kompa podnieść:crazy:
To miłego dnia wam życzę laski.:-D

Opryszczka nie jest groźna, jeżeli się nie dostanie tam gdzie nie trzeba, a ja uważam. Jeszcze 2 dni i będzie po niej. TYlko się dziwie trochę bo lekarz mi kazał zoviraxem smarować a tam jest napisane ze w ciąży nie wolno. Ale podejżewam że muszą tak pisać bo jak 1 kobieta na milion będzie miec jakieś przeboje i ich zaskarży to moga powiedzieć ze przecież pisali w ulotce, nie? Tak się pocieszam...

ja też juz powinnam myc zęby i lecieć do pracy, pa, miłego dzionka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny;-) u mnie słonce się przeciska ale za to jest zimno i wieje, znowu chłopakom do szkoły musiałam dać czapki i rękawiczki.
Maluchom troszke lepiej ale chodzą jak snięte ryby, nos zatkany ze ledwo oddychają, zal mi ich:no:

mnie dziś głowa nie boli, zauważyłam że jezeli cisnienie atmosferyczne waha się w przedziale od 980 do 1020 to głowa nie boli i czuję się dobrze ale jak jest albo mniej albo więcej to umieram z bólu, obserwowałam wyniki kilka miesięcy

ide sie wreszcie ubrać,bo jeszcze w piżamie siedze i cos na gradzioł wezme bo chyba mnie bardziej boli:crazy:

witaj aga no to powodzenia w nauce,oby tym lepiej poszło ci lepiej;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ja tez wreszcie wzielam prysznic i sie ubralam a teraz pora wziac sie do roboty ;-(

bede do Was zagladac, ale pewnie dosc rzadko dzisiaj, bo bardzo suzo do zrobienia mam...

Milego dnia zycze wszystkim!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry