• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam
Ja już z rana wszystko porobiłam i mam spokój na cały dzień. Na obiadek będzie sama zupka ze wczoraj i nic więcej nie robię.

Miałam wczoraj straszny wieczór. Pojechaliśmy na zakupki i jak byliśmy już pod sklepem zaczął mnie boleć brzuszek. Ból jakbym musiała pędem do wc. Poszłam do wc i nic. Mój chciał wracać, ale ja wiedziałam, że musimy mu kupić to i owo, a to długo nie potrwa około 20 minut góra, bo wiemy czego chcemy, a jak będzie mierzył to posiedze i mi przejdzie. Więc po namowie się zgodził, chociaż ciężko było. I się bardzo sieszę, bo trafiliśmy na obniżkę i dwa garniturki mam w cenie mniejszej niż koszt jednego :). A do tego kupiłam jeszcze koszule i spinki :) tez tanio :). No ale nie o tym chciałam napisać. Pojechaliśmy do domu wychodze z auta i co i biegiem do domu. Tak mnie nagle przeczyściło, że omało co w windzie nie zaczęłam. Masakra. Odkąd w ciąży jestem same zaparcia co chwila, a tu nagle takie coś. I nie wiem po czym. Bo tylko wczoraj zupke jadłam i pieczywo. Normalnie porażka. Resztę wieczoru zostałam w łóżku, bo brzusio bolał. A mój myślałam, że mnie zje żywcem, że go namówiłam i zostaliśmy w sklepie :(. No ale cóż należało mi się.

Kasiu dziś to ponad 500 głosów będzie jak reszta zagłosuje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Deli to takie przeczyszczenie ci sie przyda:wściekła/y:;-)Tez bym chciala tylko jeszcze zeby brzuszek przy tym nie bolal.
Bedzie 500 bez niczego, tylko wczoraj konkurencja spala a dzis od rana pedzi, ale juz sie nie przejmuje, to tylko konkurs:-D

Kasiu wygramy zobaczysz.
No nie powiem przeczyszczenie się przydało, ale ten ból przy tym. I nie wiem z czego. Chociaż dziwne było jedno. Jak siedziałam w jednym sklepie, a później wstałam. Poczułam ulgę i nic mnie
nie bolało. Więc pomyślałam, że może Małe gdzieś ścisło. Chociaż to takie dziwne było. W drugim sklepie jak siedziałam, znów zaczęło lekko boleć. I zaraz potem pojechaliśmy do domu i ledwo co doszłam. Myślałam, że A mnie zamorduję, że go ie posłuchałam.

witam z rana,
No to deli miałas przygodę. Ja też tak czasem mam. A zaparć narazie na szczęście nie. Za to coś mi się śmiesznego dzieje. Jak już bardzo chce mi sie siku,to pozion chce wyjśc górą, i zbiera mi się na wymioty...

i ja sie witam w ten paskudny dzień za oknam szaro pada deszcz ze śniegiem masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a od tej pogody to głowa mi pęka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oczywiscie głosik oddany:-):-)

ledwo co otworzyłam oczy to juz mi sie jeść chciało i zjadłam na szybko kanapke z ogórkiem kiszonym ale tylko sobie smaka narobułam:angry::angry::angry::angry::angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No ja wczoraj się uparłam na tego kebaba (skończyło się na tortilli, bo zobaczyłam u ludzi w stoliku obok, ale szczegół). Jak byliśmy w knajpce to strasznie zachciało mi się siusiu no to popędziłam do toalety a tam...nic! Ani kropelki. Wróciłam zawiedziona do stolika. No i myślałam, że tak 3 razy będę biegła. Na szczęście jedzenie przynieśli to mi tok myślenia poleciał w innym kierunku hihi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry