• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć laseczki!
Ja o 7 oczy w słup wywaliłam. Biało za oknem że hej. Kurde znowu zima wróciła:wściekła/y: Ja jeszcze o śniadaniu nie myślę tylko kawę rozssysaną piję.
;-)

reklama
ja już po rozpustnej:-) zanim chłopaki wstali ja już zwierzyniec psa i rybki nakarmiłam z psem wyszłam i teraz siedzę i się zastanawiam po co wstałam bo ostatnio coraz wcześniej wstaje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ania jak ja bym w nocy dwa razy przynajmniej nie wstala to chyba by mi pecherz pekl. Podziwiam:szok:
Efe witaj. U nas tez bialo wozek dzis odpada, kestem uziemiona:baffled:

Cześć Kasiu:)
Mnie to chyba nie tyle słońce co blask odbijającego się światła od śniegu obudził brrrr.... Kurde i pomyślałam, że muszę L4 do pracy zanieść bo miałam do wczoraj i aż mi ciarki przeszły po plecach:baffled:
Ale słońce wygląda to może zaraz rozpuści to paskudztwo.:confused:
No jeżeli chodzi o pęcherz to ja mam tak jak Ania. Najgorzej jak Mój do pracy wychodzi o 7 i słyszę jak drzwi zamyka. Przebudzam się dochodzi do mnie info że mam pełny pęcherz i muszę wstać:wściekła/y:

Mnie też suszy jakbym kaca miała:baffled: Już sobie wczoraj zaczęłam herbatę w dzbanku robić. I oczywiście cały dzbanek wieczorem sam wypiłam:szok:

Jest ten post Kasiu!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry