• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Malinka jak u ciebie brzuszek, pogoda:confused: po tych garach;-)
A dziękuje-nerwy przeszły to i brzuszek nie boli.A pogoda?Oj rano lało jak diabli a teraz coś się przejaśnia ale pewnie i tak deszczyk popada:tak:
Garki już zmyte i obiad w połowie gotowy!!
Tylko że nie wyszło mi z wyjazdem do siostry:no: jej synek i mąż zachorowali i nie pojade do nich bo nie chcem być chora a ja to szybko łapie...I jestem skazana nadal w domku siedzieć z ....wiecie z kim,ale pocieszam się tym że wziął się za łazienke płytki kładzie więc kilka dni mam spokój....nie musze go często oglądać i nerwów mniej:tak:

Dziewczyny mam problem z panelami białymi plastikowymi na suficie w łazience-Niedawno kładzione ale mój mąż je tak zapaskudził że musiałam je umyć ale po umyciu zostały smugi i teraz tego nie można zmyć bo ciągle wychodzi ... no jakaś porażka a widać to bo one są białe:baffled: może doradzicie czym to zmyć można i gorzej nie zrobić???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej sierpnioweczki!! :-)
nadrobilam zaleglosci od wczorajszego popoludnia.

W mojej parafii w Polsce po zmianie ksiedza na nic nie mozna narzekac. Za slub placilismy 50 zl, nie trzeba bylo zadnych kartek ze spowiedzi czy cos w tym stylu. Sprawdzal tylko zaswiadczenia o bierzmowaniu.

U mnie dzis nie pada (wyjatkowo) ale wieje straszne wietrzycho takze jak przyszlam do pracy to straszylam fryzura :-)

spoko Kasiu to że są brudne to moja trochę wina bo wzięłam chyba nie to co trzeba do ich czyszczenia.Na a z drugiej strony to ja nie wiem czym je mężuś wybrudził podczas ich montowania:crazy::baffled: Dzięki za rade na pewno spróbuje.

a mój student dziś odwołał zajęcia
i popołudnie mam wolne
zła jestem bo płacą mi z góry i poprostu czas się dłuży jak tak odwołują a ja ciągle mam poczucie że mam tyle godzin do przepracowania

Dzieki Megaczka ale nie ma co sie cieszyc, konkurencja nie spi:wściekła/y::wściekła/y:Dzis przewaga jutro moze byc kiepsko:baffled:
Malinka uspokoilas mnie, ewentualnie mozesz sprobowac tez mleczkiem do czyszczenia tez fajnie puszcza

Emy, poki jestes nie szykuj sie tak na ten czerwiec:-)Moja bratowa z blizniakami przechodzila termin prawie dwa tygodnie, jednak sa wyjatki od reguly:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasia muszę się nastawić na wszelkie możliwości, zwłaszcza, że nie jestem najzdrowsza i sama urodziłam się w 26 tyg
ale mam nadzieję, że donoszę

co do wyjątków od reguł to czytałam jedna dziewczyna w ciąży z bliźniakami schudła 10 kilo
jak wyszła ze szpitala po porodzie to miała minus 20 kg od wagi wjściowej
nieźle nie?

cześć dziewczyny, ja sie dziś czuję fatalnie:-(chyba mnie grypa bierze:zawstydzona/y:albo coś podobnego... wszystko mnie boli, normalnie jestem jak nieżywa! w dodatku serce mi kołacze:-(

reklama
Witam :-). Ja tak ostatnio z doskoku, bo w pracy po dwóch tygodniach trochę zaległości i nie bardzo jest czas, a później w domu to czasem sił brakuje. I na dodatek przez nieobecnosć weekendową ogrom do czytania, bo jestem ciekawa co się u was działo.
Tak mi się wydaje, ze juz czuję moja kruszynkę :-). jeszcze tak bardzo delikatnie i nieśmiało, ale zaczyna się :-). Super :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry