• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oj biedna Ty z tym bólem głowy-często cie tak boli:-( Mnie to tylko jak zaboli to długo nie trzyma-na szczęście.
Bo moja mama ma bóle migrenowe i strasznie cierpi:no: wtedy tylko zastrzyk pomaga...Mam nadzieje że ja tak nie będę mieć bo ponoć to dziedziczne,mój dziadek też miał.Ale chyba jak bym miała to mieć po nich to już teraz by mnie głowa tak bolała-chyba,nie wiem jak to z tym jest:confused:

ja bóle glowy mam dość często i z reguły jak zacznie bolec rano to trzyma do wieczorka,tylko,ze raz słabiej boli a czasami tak mocno,że az na wymioty ciągnie
a ja nie mam na nic apetytu,skończyłam mała kawusie i czekam na męża

o kawusie pijesz a mnie to od kawusi to odrzuca ale taką rikore-czy jak to tam się zwie-to na mleczku czasem pije:tak:
Ale wiecie coś zaczełam ostatnio duuużżżooo pić i się napić nie moge już nie wiem czym mam ugasic pragnienie:confused:

Dzis jestem nie do zycia, glowe za chwile mi rozwali:baffled::baffled:Maz pojechal po apap bo niewyrabiam:angry::angry:Poczytam co u was
Oj następna z bólem kochana przykro mi:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry