• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja dziś o 18 mam gości kuzynkę (synka chrzestną)z chłopakiem bo ostatnio mały miał urodziny a im nie pasowało:-) ostatnio byli w grudniu i jeszcze nie wiedzą tak mi się wydaje wiec mina będzie bezcenna :rofl2::rofl2:

czyżby jakieś uzależnienie od maca:confused::dry:

Piwonia tymi ciastkami mnie zaciekawiłaś :wściekła/y::tak: tylko ze ja nigdy ciastek nie robiłam i nawet foremek w domu nie mam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
agusia dałaś mi pomysł dobry ale dopiero w niedziele zrobię taką sałatkę z kurczakiem, sałatą, kukurydzą itp:-):-):-)

roksana jakoś ostatnio tylko na chwilkę się pojawia i rzadko a bywała codziennie :tak::-( wiem że coś na bóle głowy cierpi :-( może ma odwyk od bb;p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na weekend szykuję grecką z serem feta!
Właśnie dostałam pierwszego słabego kopniaczka....... Wkońcu, bo myślałam, że się nie doczekam.

Ha ha. Może to był znak że za dużo zielonego spożywam! Bo najpierw mnie zemdliło (ostatnio kilka razy dziennie to mam!!!!!!!!)
Będzie tak jak go/ją nazywamy - kosmita w brzuchu!

Muszę uciekać kobietki! Mam pilny wyjazd - ze 100 km do zdobienia i 45 minut, żeby dojechać do celu!

Postaram się jeszcze zajrzeć do was!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry