• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mewa, mówisz o takim ręcznym z wymiennymi wkładlkami? ja też taki mam i jest najlepszy na świecie
prosty, lekki, naprawdę super
blenderem można miksować prosto w garnkach i innych naczyniach, nie chlapie
po prostu cudo

tak Emy, o tym recznym:-) prosty a bardzo sie przydaje

a nie wiecie dziewczyny jak wyslac wiadomosc na naszej klasie do wszytkich jednoczesnie, bo nie moge znalezc takiej opcji?

ah, dziewczyny, byłam dziś na połówkowym :)
dzieciaki zdrowe, nawet duże jak "pojedyncze" dzieciątka

przytyłam łącznie 4kg i ważę teraz 53

moja macica rozrosła się do rozmiarów 26-28tyg.:szok::szok::szok:
dlatego też lekarz powiedział, że powinnam przez najbliższe 8tyg, do 28tyg. przygotować najważniejsze rzeczy, bo już za 8tyg, moja macica może rozciągnąć sie do rozmiarów 40tyg., i powiedział, że będę musiała leżeć i czekać na rozwiązanie, żeby nie wywoływać niepotrzebnych skurczy

dogadaliśmy się, w którym szpitalu mają najlepsze inkubatorki i obsługę w razie wcześniejszego porodu niż w 36tyg

i jedno dzieciątko to na 100% chłopiec:happy:
drugie nie chciało wiele pokazać, ale raczej też chłopiec, może zobaczymy za 4tyg

chociaż dobrze, że dwujajowe, to je rozróżnię:sorry2:

mewa, próbowałam, ale chyba się nie da

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nawet jakby były jednojajowe też byś odróżniła. Dla mamy to podobno nie problem :))

Ja nie wysyłałam do wszystkich więc nie wiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Emy, super wiadomosci!
W sumie troche niepokojace ze prawdopodobnie bedziesz musiala lezec plackiem juz za 2 miesiace, no ale z blizniakami to niestety sie trzeba z tym liczyc;-)Dobrze ze takie duze, no i opieke widze super masz:-)
No i gratuluje synka:-) A moze i drugiego;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry