• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tak chciałam też dziewczynkę, ale doszłam do wniosku że dwa chłopaki to też super
jest większa szansa że będą się razem bawić niż parka

a jak urodzi im się młodsza siostra za kilka lat to będą jej wspólnie bronić;-)

ann, nie straszymy, ale ciąża bliźniacza z góry traktowana jest jak ciąża wysokiego ryzyka, co wcale nie znaczy, że coś pójdzie nie tak

lekarz sam powiedział, że sama będę czuła że nie mam zbyt wiele sił, po prostu zawsze nas uprzedza na co mamy być przygotowani

trzeba będzie więcej brzuch smarować, żeby nie było rozstępów:happy:

reklama
Ann, tylko sie nie martw na zapas kobieto, najwazniejesze ze jestes pod opieka lekarzy jak zobacza ze dzieciaczki juz duze to cie poloza i bedziesz czekala na rozwiazanie szczesliwe:tak: blizniacza ciaza to zupelnie inazcej niz pojedyncza:tak: ale i szczescie podwojne
ja trzymam kciuki za Ciebie i Emy, wszytsko bedzie dobrze

ja w rodzinie mialam 2 blizniacze ciaze ale mnie ominelo, a bylam przekonana ze bede mama blizniakow;-)

Ostatnia edycja:
Ja też w rodzinie miałam bliźniaki, mój też i myśleliśmy, że i nam się uda, ale niestety. A tak chciałam raz być w ciąży i mieć dwójeczkę od razu. No cóż czeka mnie jeszcze jedno zajście.

dobranoc Deli,
a ja ide prysznic wziac i wlosy umyc bo jak bede duzej zwlekac to jak zwykle pojde spac z mokrymi bo padne wczesniej niz uda mi sie wysuszyc i bede miec rano big problem;-)

mowiac szczerze to jedno w brzuchu i tak mi daje popalic, dwoch to sobie nie wyobrazam na raz, jak teraz taka zmeczona jestem to co by to bylo przy dwojce jednoczesnie:szok:\
tym bardziej Was dziewczyny podziwiam i kibicuje zeby wszytko bylo dobrze!!:-)

nie byłoby też źle
do wszystkiego można się przyzwyczaić

ja już się tak nastawiłam, że jak ktoś by mi teraz powiedział że mam tylko jedno, to czułabym, że pół dziecka mam urodzić

ja też już się położę, plecy mnie bolą, lekarz nie kazał mi dużo siedzieć, zwłaszcza przed komputerem:nerd::baffled::rofl2:

no to dobranoc dziewczynki, milych snow i umiarkowanego nocnego kopania i rzadkiego wstawanai siku zycze:-)
milego dnia jutrzejszego
ja jak zwykle nocna pora zajrze jak to mewa nocna:-)

reklama
ann, nie straszymy, ale ciąża bliźniacza z góry traktowana jest jak ciąża wysokiego ryzyka, co wcale nie znaczy, że coś pójdzie nie tak

lekarz sam powiedział, że sama będę czuła że nie mam zbyt wiele sił, po prostu zawsze nas uprzedza na co mamy być przygotowani

trzeba będzie więcej brzuch smarować, żeby nie było rozstępów:happy:

no ja wiem, ze to wieksze ryzyko i nie znaczy ze cos nie tak pojdzie, ale ja to do czerwca jeszcze pracowac planuje dopiero od polowy lipca na macierzynski bo u nas tylko 16 tygodni jest, 4-6 tyg przed i 10 po porodzie
ale to prawda sama juz trace energie, a to dopiero 16 tydz... :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry