• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka wszystkim. U nas ponuro. Malenka stuka do brzuszka a w nocy czy wieczorem nie chce moze spiocha w koncu urodze?:-)
Ania powodzenia u gina:-);-)
Jakas dobra wrozka nastukalam nam w nocy glosow:-DDziekujemy:-)

reklama
I ja się witam z rana :)
Zaraz oddam głosik i podleję drzewko tylko muszę do końca oczka otworzyć.
Mi się Kasiu wydaje, że Czekoladka nie będzie śpiochem. Wczoraj szalała do późna, a dziś już kopniaczki daje z rana.
Ja dziś sprawy papierkowe muszę pozałatwiać, ale na razie zostaje jeszcze w łóżku.

Tak jak obiecała Ann powyżej 1000 postarała się dziewczyna :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Kochaniutkie!!
Jak tam po weekendzie?Ja byłam wczoraj z moim na kolacji i w kinie bo jutro mamy rocznice ślubu:-D
Głosik Kasiu oddany i drzewko Piwonii podlane:tak:

He he a ja wam przed tem napisałam że mam we środe rocznice:zawstydzona/y:ale gapa ze mnie daty mi się pokręciły:rofl2:

a ja mam jak zwykle lenia:tak: nie śpię już od 6, wyprawiłam męża do pracy, zjadłam śniadanie, wypiłam kawke, przeczytałam co nieco postów i nic więcej nie zrobiłam, leń totalny i coś czuje że tak będzie przez cały dzień:zawstydzona/y:

witam i ja z rana,śpiąca z migreną
z mała cały czas xle,ale lekarka ma o 14.00 do nas przyjechać to nie bede musiala nigdzie biegac
współczuje migreny i chorej małej, dobrze chociaż że lekarka przyjedzie, z chorym dzieckiem strach na dwór wychodzić, jeszcze przy takich pogodach, oj biedna ty:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry