• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja kochaniutkie trochę z innej beczki;-)
mojego męża chrześnica ma w tym roku I komunię św. no i jesteśmy w kropce bo nie wiemy co jej kupić to jest jego siostrzenica i mieszka w Londynie , jak na razie jedynaczka więc wiecie takie dziecko wszystko ma. myślałam żeby jej kupić coś ze złota: pierścionek, branzoletkę itp wiem że dla takiego dziecka to teraz nieciekawy prezent ale potem jest duża pamiątka. teściowa mówi żeby się tak nie kosztować i zasugerowała że może są takie domowe karaoke bo mała lubi śpiewać. szukam w necie ale są tylko jakieś dziadowskie mikrofony:wściekła/y: i nic poza tym ja myślałam o jakimś zestawie z płytami tekstami coś trochę lepszego . poradźcie mi jak mam to szukać , a może macie jakieś pomysły na prezenty dla takiego dziecka, proszę Was o pomoc:sorry2:
my mieliśmy komunie 2 lata temu siostrzenicy i siostrzenca to wtedy kupiliśmy im mini wieże,w zeszłym znajomym kupiliśmy dla syna mp4,a w tym roku ma moja
co do pre4zentu to raczej złota tak malemu dziecku sie nie kupuje chyba,że np kolczyki,karaoke super sprawa,bardzo fajne są też maty do tańczenia
co do karaoke to polecam cos w tym stylu PAKA HITÓW - DOMOWE KARAOKE (DVD) z mikrofonem (577190332) - Aukcje internetowe Allegro

Byłam w sobote na spaceru i zobaczcie jakiego jeża spotkałam na trawniku przed domem:-)
ale super czyli juz raczej zima nie przyjdzie jak sie pobudzily zwierzaczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry dziewczynki:-)
Ja dopiero wstałam. Już dawno mi się tak nie spało. A wczoraj na "Kościach" odleciałam. Nawet nie wiem jak się skończył ten serial.
Na obiedzie wczoraj się strasznie wkurzyłam i rodzice mi ciśnienie podnieśli. Aż szkoda gadać! Mam nadzieję, że nowy tydzień będzie spokojniejszy.
Mnie dziś czeka ogrom sprzątania. Bo ja zamiast w sobotę w poniedziałki sprzątam. Jakoś mi się poprzestawiało odkąd w ciąży jestem. Niestety krasnoludki nie przyszły i naczyń nie pozmywały:-(, więc ja muszę:wściekła/y:

Piwonia mam nadzieję, że córcia wyzdrowieje szybciutko. Trzymam kciuki!
Drzewko podlane (97%)
1030 głosów już Kasiu! Łał! Idziecie jak burza!

Dziękuje Miranda!Czekamy na dobre wieści!!
Małgoś my z mężem byliśmy na komunii u jego chrześnicy i kupiliśmy jej rower,ale pewnie ona już ma skoro jedynaczka...
Witaj Sempe!

Małgosiu ja znalazłam coś takiego Domowe Karaoke. Ja komunię miałam około trzech lat temu u chrześniaka i kupowałam rower, telefon i MP4 na spółkę z chrzestnym, bo mały o to nas poprosił.
Mata do tańczenia jest super polecam. Moja siostra ma i się świetnie na tym bawimy. Nawet rodziców dało się skusić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry