Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my mieliśmy komunie 2 lata temu siostrzenicy i siostrzenca to wtedy kupiliśmy im mini wieże,w zeszłym znajomym kupiliśmy dla syna mp4,a w tym roku ma mojaa ja kochaniutkie trochę z innej beczki;-)
mojego męża chrześnica ma w tym roku I komunię św. no i jesteśmy w kropce bo nie wiemy co jej kupić to jest jego siostrzenica i mieszka w Londynie , jak na razie jedynaczka więc wiecie takie dziecko wszystko ma. myślałam żeby jej kupić coś ze złota: pierścionek, branzoletkę itp wiem że dla takiego dziecka to teraz nieciekawy prezent ale potem jest duża pamiątka. teściowa mówi żeby się tak nie kosztować i zasugerowała że może są takie domowe karaoke bo mała lubi śpiewać. szukam w necie ale są tylko jakieś dziadowskie mikrofonyi nic poza tym ja myślałam o jakimś zestawie z płytami tekstami coś trochę lepszego . poradźcie mi jak mam to szukać , a może macie jakieś pomysły na prezenty dla takiego dziecka, proszę Was o pomoc
![]()
ale super czyli juz raczej zima nie przyjdzie jak sie pobudzily zwierzaczki