• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak to dobrze Piwonia że przyjdzie do małej lekarz.
A wiecie że jak mojej sąsiadki synek był chory i nie miała czym znim do lekarza pojechać to lekarz powiedział że przyjedzie ale tylko wtedy jak mu za dojazd zapłaci!!Mógł tak powiedzieć??Czy powinien bez gadania nawet na wioske przyjechać do chorego?:confused:

reklama
Tak to dobrze Piwonia że przyjdzie do małej lekarz.
A wiecie że jak mojej sąsiadki synek był chory i nie miała czym znim do lekarza pojechać to lekarz powiedział że przyjedzie ale tylko wtedy jak mu za dojazd zapłaci!!Mógł tak powiedzieć??Czy powinien bez gadania nawet na wioske przyjechać do chorego?:confused:
u nas zgłasza sie poprostu wizyte domową i lekarka karetka podjezdża

T mi starł marchewkę ja sobie ją cukrem posypałam i czekałam chwile aż soczek puści no i zaczęłam jeść a tak mi smakuje że mruczeć zaczęłam a T się śmieję i mówi jak dogodzić żonie?- marchewką:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja też mojego już do pracy wysłałam :-) jak na razie tylko wodę piję, bo nie chce mi się śniadania robić.
Jeszcze mnie zakupki czekają, bo całą lodówkę wczoraj opustoszyłam :tak:.

a ja kochaniutkie trochę z innej beczki;-)
mojego męża chrześnica ma w tym roku I komunię św. no i jesteśmy w kropce bo nie wiemy co jej kupić to jest jego siostrzenica i mieszka w Londynie , jak na razie jedynaczka więc wiecie takie dziecko wszystko ma. myślałam żeby jej kupić coś ze złota: pierścionek, branzoletkę itp wiem że dla takiego dziecka to teraz nieciekawy prezent ale potem jest duża pamiątka. teściowa mówi żeby się tak nie kosztować i zasugerowała że może są takie domowe karaoke bo mała lubi śpiewać. szukam w necie ale są tylko jakieś dziadowskie mikrofony:wściekła/y: i nic poza tym ja myślałam o jakimś zestawie z płytami tekstami coś trochę lepszego . poradźcie mi jak mam to szukać , a może macie jakieś pomysły na prezenty dla takiego dziecka, proszę Was o pomoc:sorry2:

witam
Malinka, gratuluję rocznicy,
Piwonia bardzo wspołczuje, juz sie to choróbsko ciagnie chwile za wami
A ja juz kończę kawe i lece na 2 godz. do pracy a potem na POŁÓWKOWE!!!!!
Napiszę wieczorem co i jak, no po prostu miesznka strachu z podekscytowaniem.pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry