• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mój syn w zeszłym roku miał komunie, ma mp4, PSP, magnetofon, fajny plecak a wnim była książka 1000 niezwykłych miejsc, zegarek którego już nie ma bo zgubił na wycieczce, i jeszcze parę drobiazgów.
W tym roku mam 18stke chrzesnicy "adoptowanej" i też nie wiem co kupić

reklama
dzięki dziewczyny za rady, o rowerze myśleliśmy, żeby miała tutaj jak przyjedzie na wakacje no ale druga babcia nas uprzedziła :crazy: nie znoszę jej, mam nadzieję że coś wymyślimy bo do 17 maja już nie daleko:no:

Dziewczyny kochane a propo Naszej Klasy!
Bardzo dziękuję za zainteresowanie losem Poluni Wesołowskiej, zwłaszcza, że znam ją i jej rodzinę osobiście. W grudniu zeszłego roku spalił się blok w którym mieszkali. Bardzo mnie wzruszył wasz gest dodania jej zdjęcia do profili z prośbą o pomoc. Niestety wkradł się błąd i rodzice Poli proszą o sprostowanie. O Poli była seria programów w S.O.S. Dzieciom w TVP2 ale nie jest to akcja sponsorowana przez TVP. No boją się, że TVP może będzie miała za złe. Z góry dziękuję;-)

dzięki dziewczyny za rady, o rowerze myśleliśmy, żeby miała tutaj jak przyjedzie na wakacje no ale druga babcia nas uprzedziła :crazy: nie znoszę jej, mam nadzieję że coś wymyślimy bo do 17 maja już nie daleko:no:
ja tez mam 17 komunie swojej

a mała dodatkowo zaczeła mi wymiotowac,ale podejrzewam,że dlatego,że ma za dużo flegmy,a do 14 tak daleko:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki deli stronka jest świetna muszę pokazać mojemu, chyba się zdecydujemy na to, najwyżej o reszcie jeszcze pomyślimy, takie żeczy jak odtwarzacze to ona ma, aparat też i to konkretny, więc nie ma jej za bardzo co kupić:-(

dzięki deli stronka jest świetna muszę pokazać mojemu, chyba się zdecydujemy na to, najwyżej o reszcie jeszcze pomyślimy, takie żeczy jak odtwarzacze to ona ma, aparat też i to konkretny, więc nie ma jej za bardzo co kupić:-(
Niestety najgorzej kupować prezenty jedynakowi. Przeważnie wszystko takie dziecko ma.
Cieszę się, że się podoba :).

Mój jako chrzestny kupił swojej chrześnicy na chrzciny aparat (który zresztą rodzice popsuli) by mogli fotografować jak rośnie i robi wszystko po raz pierwszy. Teraz mała będzie miała roczek i się zastanawiamy nad prezentem, bo już zaczęła stawiać pierwsze kroki. Rodziców ma wybrednych niestety, więc sobie obiecaliśmy, że będziemy jej kupować rzeczy, które ją ucieszą a nie ich. Nie wspomnę że wymyślili roczek w poniedziałek, bo to dokładna data:wściekła/y:

reklama
Oj to nie dobrze!Oby czas szybko zleciał...nie da sie wcześniej tej wizyty przesunąć?
niestety nie,bo dopiero od 14 są wizyty domowe,a w przychodni jest czarno tak duzo dzieci jest chorych

Mój jako chrzestny kupił swojej chrześnicy na chrzciny aparat (który zresztą rodzice popsuli) by mogli fotografować jak rośnie i robi wszystko po raz pierwszy. Teraz mała będzie miała roczek i się zastanawiamy nad prezentem, bo już zaczęła stawiać pierwsze kroki. Rodziców ma wybrednych niestety, więc sobie obiecaliśmy, że będziemy jej kupować rzeczy, które ją ucieszą a nie ich. Nie wspomnę że wymyślili roczek w poniedziałek, bo to dokładna data:wściekła/y:
bez sensu w poniedziałek roczek,jaky nie można było tego w sobote zrobic

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry