• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej kobietki
Dzisiaj dla odmiany mnie boli glowa... :-/ wlasnie sobie z kawka usiadlam i czytam...
Ja na temat prezentow sie nie wypowiadam, bo ja cala chora jestem jak mam prezenty kupowac, uwielbiam je dawac ale nigdy nie wiem co kupic...

reklama
Hej po weekendzie :-)

PIWONIA zdrówka dla Młodej!
EFE ja tez nie sprzątam w sobotę - wole to robic w tygodniu a tak w weekend cała rodzinka się wspólnie przewalamy a nie stresujemy na porządkach ;-)

MAŁGOŚ ja Ci mogę doradzić Play Station 2 do tego jest gra SingStar z mikrofonami (jest ich sporo hity, rock, lata 80, hity Disney itd - poszperaj na allegro) my mamy i jest rewelacyjna zabawa i dla dzieci i dla dorosłych

A co do roczku w poniedziałek... to ja będę w mniejszości ale my zawsze obchodzimy święta w dniu w którym wypadają :tak: jesli ktos nie może to się z konkretna osoba ewentualnie umawiamy na weekend ale tak to zawsze główna impra jest np w dniu urodzin nawet jeśli to poniedziałek :happy:

Nie znalazłam na szybko, ale później wyśle ci na priv.
Chodzi o coś podobnego do tego z tym że z rączką by rodzice na spacer mogli z dzieckiem pojechać: CHICCO AUTKO-JEŻDZIK QUATRO AUTKO 4W1 + !BONUS ! (572123293) - Aukcje internetowe Allegro mój był bardzo zadowolony i córka koleżanki też. Po za tym bezpieczne bo są pasy dla dziecka. I może jeździć dziecko samo (odpychając się nóżkami), bujać się lub z rodzicami na spacer.

Szukam poprawnego :).
A jednak to ten tylko źle popatrzałam. Też ma rączkę. Gapcio, ale tak jest jak coś szybko się robi.

Ostatnia edycja:
No tak Aniu tylko co kupić, żeby tylko dziecko miało? Myślałam o takim koniu na biegunach dla małych dzieci.
SUPER ŁOŚ OD PRODUCENTA KURIER NAJTANIEJ!!!! (571422467) - Aukcje internetowe Allegro

Jak myślicie?
ja powiem z własnego doświadczenia moja dostała takiego psa na płozach i była radosć na chwilke,a potem jak starsza poszła do przedszkola to pies razem z nia
a moze taki trzykolowy rowerek jak nie ma a moze cos jeszcze wam wpadnie w oko fajnego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To ja też idę coś pożytecznego zrobić:dry: Ja pewnie pójdę to wrócicie.:wściekła/y:

Piwonia w razie czego zawsze można pogotowie wezwać. Trzymam kciuki, żeby nie było potrzeby;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry