• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no dziewczynki sweterek śliczniusi i nawet cena przystępna. ja z kolei chciałabym jakiś płaszczyk wiosenno-jesienny tylko że tak się przyzwyczaiłam do kupowania w lumpeksach, że jak zobaczę cenę w zwykłym sklepie to dostaję zawrotów głowy:-(
Małgoś mam to samo!:-D

dziewczyny wiecie co od kilku dni czuje czasem (szczególnie jak leże na lewym boku) takie delikatne puknięcia w dole brzucha.Czy to może już maluszek??Mam nadzieje że tak!
Malinka na pewno!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć Dziewczyny :-). Witam poniedziałkowo. Za dużo nie popisze bo w pracy siedzę, ale od czasu do czasu do Was zaglądnę.
Weekend spędziłam miło u rodziców. Tylko pogoda nie dopisała, znowu ten deszcz bleeee :-(

Malinka, uczucue fajne. Ja też czasem takie smyranie czuję. jeszcze chwilka i beda kopniak :-).
A w piątek mam wizyte, może się dowiem kto tam puka od środka :-D

Hej Enka!
Nio uczucie świetne!
Ja uciekam od kompa do garów bo już mnie plecki bolą!!! Ale będe zaglądać:tak:

fajnie że masz wizyte!A ja to dopiero w kwietniu 6 tyle czasu jeszcze a tu na forum to co chwila słysze że na wizyte się wybieracie ja pewnie jako ostatnia poznam płeć dzidzi ale jaka będzie niespodzianka!!he he :tak:

witajcie mamuśki:)

nadrabiać nie nadrabiam bo mi do jutra czasu by zabrakło więc moge być troche nie w temacie-a więc przepraszam:)

ale wam zazdroszcze że czujecie ruchy--ja to chyba ostatnia coś poczuje:(

do diety bezsolnej już się przyzwyczaiłam i powiem wam,że to naprawde działa.ciśńienie mam jak nastolatka:) a więc prawdopodobnie nie musze prać depegytu:tak:

weekend spędziłam super.spacerki po lesie ,nad zaporą .... było rewelacja:-)

Aneta24183 nie martw się, ostatnią która poczuje ruchy maluszka będę ja. Jutro zaczyna się 21 tydzień a ja nadal nic nie czuję albo sama nie wiem może nie potrafię zidentyfikować jakie to uczucie jak maluch mnie smyra ...

reklama
Aga jak cię kopnie to będziesz wiedziała, że to Maluszek. Nie można tego z niczym innym pomylić. Może masz łożysko na przodzie i tłumi. Ale na pewno niebawem poczujesz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry