• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tak tak dziewczyny nie martwcie się wszystkie w końcu będziemy się dzielić wiadomościami o ruchach maluszków!!
Ja czuje ale naprawde takie delikatne od kilku dni i zazweczaj w tej samej okolicy.
No zgłodniałam więc szykuje sobie spagetti-ja to bym to mogła jeść codziennie tak mi smakuje!:-D

Cześć Aguś. Przeczytałam twój poród. Uśmiałam się po pachy. Mój również.
Później mu mówię, że ja na pewno chce znieczulenie, a on do mnie pewna jesteś czy mam do Łysego dzwonić hihihihihihi. Historyjki inne też fajne, ale twoja powala.

Tak Deli masz racje.Ale mam nadzieje że wcześniej się dowiemy:tak: ciekawość zżera :-)
Jakbyś wiedziała jak mnie zżera. Może dlatego nie chce pokazać i się ze mną drażni to moje Maleństwo :).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Deli to tak jak moje ostatnio na usg to pępowina była między nogami i nic nie było widać-tylko za głowe się trzymał maluszek!:-Dfajnie to wyglądało-i wiecie dzidzi co wizyta jak go "podglądamy" to się za głowe trzyma1

reklama
U mnie na ostatniej wizycie leżało bokiem i nic nie chciało pokazać, a zdjęcia to mam trzy. Bo tak szalało, że lekarka na raty chwytała. bo jak chciała w całości to rozmazane było zdjęcie. No i mam na 1 nogi, na 2 głowę, na 3 kręgosłup :). A co między nie mam pojęcia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry