Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj a może coś źle podłączyłaś????Dziewczynki, chcialabym sie z Wami czyms podzielic. Otrzymalam dzisiaj detektor tetna plodu BabySound A: detektor tętna płodu. Model przeznaczony do odsłuchu tętna płodu w warunkach domowych. - Detektory tętna płodu dla ginekologów, położników i położnych oraz do użytku domowego
Strasznie sie ucieszylam, ze tak szybko doszedl, ale zaraz moja radosc zamienila sie w zmartwienie. Dwa razy po 15 min łazilam sonda po brzuchu i ...... NIC!!! Nie uslyszalam serduszka!!! Dodam, ze nie czuje jeszcze zadnych ruchow (stad tez pomysl z zakupem detektora). Wiem,ze to urzadzenie nie jest zupelnie obojetne dla dzieciatka stąd tez nie chce stosowac go za czesto. Autentycznie sie zmartwilam. :-( Bede jeszcze jutro probowac i dam Wam znac.
Miranda - gratuluje córci :-)
Pozdrawiam Was mocno!
ależ niemiranda dopisalam cie do listy z dziewczynkami, mam nadzieje ze sie nie gniewasz
nawet dość przeciwnieTo fajnieależ nienawet dość przeciwnie

Leila, a ty jesteś w 15Tyg? To się nie martw bo u mnie też nie było slychać, to jeszcze moze być za wcześnie, polożna u mnie nie słyszała, ale że byłam spanikowana, to mnie na usg wysłała. Moze jak się denerwujesz to jedź do szpitala?Kasia, o docisnieciu nic nie wiedzialam. Staralam sie tak tylko lekko po skorze. Moze dlatego nic nie slyszalam. Jutro kolejna proba :-)
Mam nadzieje,ze wygracie w tym konkursie :-) Zaraz klikam :-)