• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dobry wieczor:-)

Widze ze rozowo dzis bylo, Miranda i Chogata gratuluje coreczek:-)

Ja mam polowkowe juz za tydzien i sie wrecz nie moge doczekac:tak:

Piwonia, przykro mi z powodu Twojej coreczki, zapalalenie pluc to w sumie powazna choroba, no ale antybiotyki napewno pomoga. Pociesze Cie ze ja jako dziecie to non-stop chora bylam, zapalenie oskrzeli, gardla i pluc to byl dla mnie stan noramlny prawie ze , ale wyrosalm i zwykle zapalenie gardla i katar to chyba mialam z 3 lata temu:tak:

Kasia, nic sie nie martw, Mateuszek jest taki slodki ze ma swoje wierne fanki do glosowania;-) Nawet meza wciagnelam i klika z pracy;-):-)

Tez mnie pocieszylyscie z ta wiosna w Polsce, ze zwiastuny juz widac:-) I bociany, i jezyka widziala Malinka,
bardzo dobrze bo ja przyjezdzam na urlop na swieta podrecznym bagazem tylko , to cieplo musi byc bo mi sie tylko pare ciuchow zmiesci;-)

Witaj Mewa, czy sowa?? Przepraszam zartuje. Ja nocna mewanie bywam i ide juz spac bo maly znow conajmniej o szostej pobudke zrobi. Do jutra i dziekuje wszystkim za wspolna walke. Szczegolnie dobrym wrozkom:-):-)Dzieki Mewa, masz fajnego meza
Dobranoc

reklama
Dobranoc Kasia i spij dobrze, niech Cie glowa o konkurs nie boli;-)

No wiem ze tak pozno wpadam, ale nie dosc ze z pracy pozno przychodze to jeszcze teraz mam zamieszanie z przeprowadzka, dzis zanim sie dodzwonilam zeby rachunek za wode przeniesc na nowy adres to minelo pol godziny, abonament telewizyjny drugie pol:-( juz bym chciala cala ta przeprowadzke miec za soba:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry