• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
tez tak mysle basia:tak: jeszcze brzuch nie taki duzy mam no i energia mi wrocila wiec teraz jest najlepszy czas na to:-)
a ty czemu nie spisz jeszcze, ja juz sie przyzwyczailam ze o tej porze to pustki na bb?

ja tez swego czasu mialam walke o dotep, ale odkad kupilam laptopa to sie rozwiazalo;-)
ja na gorze, maz na dole i czasami to sie komunikujemy przez skypa nawet jak mi sie nie chce schodzic, to mi dostarcza zachcianki:-)
moj to jest zagorzalym graczem komputerowym , specjalizuje sie w grach strategicznych, jego komputer to kosztuje tyle chyba co samochod:tak:
no ale kazdy ma swoja korbe...

jedyne o co sie martwie zeby przy dziecku pomagal, pogadanki mu urzadzam i wizje roztaczam ale dopoki dzidzia sie nei pojawi to nie wiem jak bedzie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to niezlych emocji sobie dostarczasz przed snem:-);-)

mi wystarczy na dzis wiadomosc,co chyba megaczka napisala ze dziecko moze tak kopnac ze peknie pecherz moczowy:szok::szok:

moj tez gra w wojenne.... a ja mu powiedzialam ze ma korzystac bo sie skonczy... i nie ma wybacz:no: ale to jego pierwsze wiec napewno sie zmieni jak sie urodzi....:-D mam nadzieje:szok:

no ja nie mialam stycznosci z taka sytuacja... mam nadzieje ze mnie to nie czeka:-D:szok: moj bobas kopie coraz czesciej i mocniej....:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry