• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jeszcze mi sie przypomnialo Ann, ze mialam Cie zapytac o ten macierzynski urlop w NL, jakos tak krotko 16 tygodni? :rofl2:
Podziwiam Cie ze masz zamiar pracowac do lipca,
ja sie musze okreslic do konca kwietnia od kiedy chce przejsc na macierzynski i wolalabym jak najduzej pracowac, nie wiem czy 2 tygodnie przed porodem to realistyczne??
:nerd:
w sumie mam siedzaca prace ale nie wiem czy dam rade....:baffled:
mam niby 39 tygodnie platne, ale wolalabym jak najduzej z dzieckiem siedziec i pomeczyc sie przed porodem po prostu
no krotko krotko, ale coz zrobic, ja to teoretycznie moge przestac pracowac kiedy chce bo pracuje u siebie, ale wiadomo jak nie pracuje to nie zarabiam, L4 sobie nie wypisze :-D, a macierzynski nalezy mi sie 4-6 tygodni przed porodem i 10 po porodzie...

w Anglii wogole czegos takiego jak L4 to nie ma, jak z powodu ciazy zaczne opuszczac to po prostu zaczna mi liczyc macierzynski od pierwszego dnia jak nie przyjde do pracy:-(
dziewczyny w Polsce sie maja dobrze z tymi zwolnieniami:tak:

chociaz z drugiej strony to w sumie dobrze isc do pracy, przynajmnej sie zajme czyms i nie wkrecam sobie tysiaca rzeczy co z dzieckiem moze byc nie tak;-)czas szybciej leci
ale tez by bylo fajnie poleniuchowac po prostu:-):-)

chociaz z drugiej strony to w sumie dobrze isc do pracy, przynajmnej sie zajme czyms i nie wkrecam sobie tysiaca rzeczy co z dzieckiem moze byc nie tak;-)czas szybciej leci
ale tez by bylo fajnie poleniuchowac po prostu:-):-)
no ja wlasnie chce pracowac jak dlugo dam rade, ale chetnie bym sobie czasem zostala w domu,
ale wiem ze bede musiala juz chyba w czerwcu przystopowac, bo ja rosne podwojnie i juz mam mniej energii, a brzuch z dnia na dzien bardziej przeszkadza :baffled:

witam
nie wiem czy ktoś tu jeszcze jest
dziś bardzo boli mnie podbrzusze, i trochę plecy

zrobiłam też ciasto rafaello wg przepisu piwonii i jest przepyszne
wszystkim polecam, palce lizać

dobrej nocy

rafaello hmmm zycze smacznego Emy:-)prosze zajadac i czesto odpoczywac to moze bole mina
ja juz naprawde sie musze oderwac bo juz ledwo klikam;-);-)
milego dnia dziewczyny

dobranoc dziewczyny, do jutra
ja jeszcze troche posiedze

Dzien dobry,
Wczoraj ostatnia a dzisiaj pierwsza sie witam :-)
Wcinam sniadanko i uciekam do pracy.
Milego dnia ;-)

Oby nie byl taki stresujacy jak wczoraj... :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry