Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no krotko krotko, ale coz zrobic, ja to teoretycznie moge przestac pracowac kiedy chce bo pracuje u siebie, ale wiadomo jak nie pracuje to nie zarabiam, L4 sobie nie wypiszejeszcze mi sie przypomnialo Ann, ze mialam Cie zapytac o ten macierzynski urlop w NL, jakos tak krotko 16 tygodni?
Podziwiam Cie ze masz zamiar pracowac do lipca,
ja sie musze okreslic do konca kwietnia od kiedy chce przejsc na macierzynski i wolalabym jak najduzej pracowac, nie wiem czy 2 tygodnie przed porodem to realistyczne??
w sumie mam siedzaca prace ale nie wiem czy dam rade....
mam niby 39 tygodnie platne, ale wolalabym jak najduzej z dzieckiem siedziec i pomeczyc sie przed porodem po prostu
, a macierzynski nalezy mi sie 4-6 tygodni przed porodem i 10 po porodzie...no to prawdadziewczyny w Polsce sie maja dobrze z tymi zwolnieniami![]()

no ja wlasnie chce pracowac jak dlugo dam rade, ale chetnie bym sobie czasem zostala w domu,chociaz z drugiej strony to w sumie dobrze isc do pracy, przynajmnej sie zajme czyms i nie wkrecam sobie tysiaca rzeczy co z dzieckiem moze byc nie tak;-)czas szybciej leci
ale tez by bylo fajnie poleniuchowac po prostu:-):-)