reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziekuje bardzo za rady postaram sie dostosowac;-) niestety w poniedzialek ide do szpitala:-( kluje mnie w lewym boku i lekarz powiedzial ze tak bedzie bezpieczniej dla mnie. czuje, ze wszystko w porzadku ale on dmucha na zimne po ostatnim poronieniu... moze to i lepiej. oczywiscie ja juz panikuje.... hehe. ale to u mnie standart.:-( mam nadzieje, ze inne beda mialy wiecej szczescia i bez zadnych klopotow urodza zdrowe bobaski;-) pozdrawiam

reklama
Kicia współczuje macie racje to jest niesprawiedliwe, u mnie na szczęście wszystko ok. serduszko mocno bije martwi mnie tylko że lekarz proponuje mi te badania prenatalne oczywiście mówi wskazań niema bo inaczej miała bym je za darmo ale mogla bym je zrobić a to jak dla mnie duży wydatek sama nie wiem musiała bym zrobić je teraz w najbliższych dwóch tygodniach czy któraś z was miała te badania zastanawiam się czy nie wystarcz zrobić sobie tego usg genetycznego czy jakoś tak może to by wystarczyło
a co do malin to ponoć na każdego mogą działać inaczej jednej zaszkodzą a drugiej nie ,ja tam wolę jednak nie eksperymentować

Ja mam badania na 28 stycznia , gin określił je jako dokładniejsze i dłuższe.. ech.. byle wszystko było u każdej z nas w porządku.

Idę ja spać, trzymajcie się cieplutko, dobranoc :tak::-)

reklama
Witam po 1-dniowej przerwie :)

Zeberka - ja też choruję na tarczycę. U mnie to rodzinne. Ostatnio robiłam tsh i ft4 - na szczęście w normie. Mam brać co dzien pol tablektki letroxu (bardzo malutka dawka). W zeszłym roku bardzo powaznie zachorowalam na nadczynnosc. Leczylam sie po czym tsh wskoczylo w drugą stronę. A jak jest u Ciebie? Ktore wyniki złe wyszły? Na jakim poziomie masz tsh i ft4? Czemu to może zaszkodzić dzidziusiowi? Ft3 podobno zawsze w ciąży źle wychodzi - tak powiedziała moja endokrynolog (byłam na poczatku stycznia). Życzę powodzenia. Postaraj się tak mocno nie denerwować. Daj koniecznie znać.

Moje wyniki nie są prawidłowe. Od półtora roku leczę się na niedoczynność, odwrotnie jak Ty. TSH w ciąży powinno być kolo jedynki, a ja mam 5 (czyli nawet ponad normę), a ft4 mam przy dolnej granicy (13), a powinno być przy górnej (22). :no: Ja biorę codziennie jedna tabletkę Euthyroxu N25.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry