• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jak chcecie wiedziec wiecej na temat parady to wrzuccie sobie w wyszukiwarke :):):) bedzie szybciej

u mnie sloneczko od rana swieci.....podobno caly tydzien ma byc taki sliczny......ach......normalnie chce sie zyc jak slonce jest......u nas to juz oficjalnie chyba lato po troszku pzychodzi:)::)

Nie no ja oszaleje antywirus mi nie działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:growl::growl::growl::growl::growl::growl:
I wsiorbało mi plik z kompa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to mój dziś będzie tu grzebał ma to naprawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak chcecie wiedziec wiecej na temat parady to wrzuccie sobie w wyszukiwarke :):):) bedzie szybciej

u mnie sloneczko od rana swieci.....podobno caly tydzien ma byc taki sliczny......ach......normalnie chce sie zyc jak slonce jest......u nas to juz oficjalnie chyba lato po troszku przychodzi:)::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry