reklama
basia1807
mama trzech skarbów
witam dziewczyny... u nas slonce ale wiatr taki ze chmury leca jak opetane... ja dzis zurek gotuje bo tesciu wychodzi ze szpitala i prosil zeby mu ugotowac... a do tego schabowy z ziemniaczkami
ale mnie brzuch boli

sam dol tak chocbym znowu miala zapalenie szyjki

widzialam ze mateuszek prowadzi.... a bartek ma chyba 65 gllosow mniej

tak trzymac

widzialam ze mateuszek prowadzi.... a bartek ma chyba 65 gllosow mniej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
basia1807
mama trzech skarbów
ale dzidzius kopie czyli wszystko ok.... mam nadzieje

u mnie też strasznie wieje i dośc chłodno jestwYSZLAM DO SKLEPU I TAK WIEJE ZE MYSLALAM ZE DO SKLEPU NIE DOJDEwymyslilam obiad fasolowke
cos kwasnego mi sie chce
u mnie też pomidorowa z wczoraj i gulasz tylko z kluskami oraz standardowo buraczkiA ja na obiadek mam dziś pomidorową ze wczoraj.A na drugie danie to pieczoną kaczke-przepis od AneczkiNo ja kaczki nie lubie ale to dla męża robie.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
basia1807
mama trzech skarbów
ok uciekam obiad robic.... wpadne pozniej

milego dnia

aneczka2425
Fanka BB :)
T mi miał zwolnienie zawieźć do pracy co w pon dostałam a tam w nipie pracy zamiast na początku 9 jest 7 kurde sprawdzałam ale pismo fuj ale wściekła jestem bo muszę po drugie lecieć

dobra, 2 okna juz lśnią uff... 
to teraz odpoczywam :-)
w miedzyczasie zastanowie sie, czy kolejne 2 odlozyc na jutro, czy jednak powalczyc
ale nic na sile, nie ma co szalec, trza sie troche oszczedzac hi hi
poza tym, jakby mnie maz zobaczyl, to bylby dym
mykam inke sobie zrobic, na szczescie obiad mamy z wczoraj, barszczyk ukrainski mniam. Moze do tego na II pare plackow ziemniaczanych sie zrobi

to teraz odpoczywam :-)
w miedzyczasie zastanowie sie, czy kolejne 2 odlozyc na jutro, czy jednak powalczyc

ale nic na sile, nie ma co szalec, trza sie troche oszczedzac hi hi
poza tym, jakby mnie maz zobaczyl, to bylby dym

mykam inke sobie zrobic, na szczescie obiad mamy z wczoraj, barszczyk ukrainski mniam. Moze do tego na II pare plackow ziemniaczanych sie zrobi

reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
O to masakra mi żle daty ostatnio wypisała i musiałam znowu do niej iść-teraz będe dobrze pilnować żeby znowu nie chodzić...T mi miał zwolnienie zawieźć do pracy co w pon dostałam a tam w nipie pracy zamiast na początku 9 jest 7 kurde sprawdzałam ale pismo fuj ale wściekła jestem bo muszę po drugie lecieć![]()
Podziel się: