reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
witam dziewczyny... u nas slonce ale wiatr taki ze chmury leca jak opetane... ja dzis zurek gotuje bo tesciu wychodzi ze szpitala i prosil zeby mu ugotowac... a do tego schabowy z ziemniaczkami:-D ale mnie brzuch boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sam dol tak chocbym znowu miala zapalenie szyjki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

widzialam ze mateuszek prowadzi.... a bartek ma chyba 65 gllosow mniej:-D:-D:-D tak trzymac:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wYSZLAM DO SKLEPU I TAK WIEJE ZE MYSLALAM ZE DO SKLEPU NIE DOJDE:no::no:wymyslilam obiad fasolowke:-D:-Dcos kwasnego mi sie chce
u mnie też strasznie wieje i dośc chłodno jest

A ja na obiadek mam dziś pomidorową ze wczoraj.A na drugie danie to pieczoną kaczke-przepis od Aneczki:tak: No ja kaczki nie lubie ale to dla męża robie.
u mnie też pomidorowa z wczoraj i gulasz tylko z kluskami oraz standardowo buraczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
T mi miał zwolnienie zawieźć do pracy co w pon dostałam a tam w nipie pracy zamiast na początku 9 jest 7 kurde sprawdzałam ale pismo fuj ale wściekła jestem bo muszę po drugie lecieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobra, 2 okna juz lśnią uff... :happy:
to teraz odpoczywam :-)
w miedzyczasie zastanowie sie, czy kolejne 2 odlozyc na jutro, czy jednak powalczyc :confused:
ale nic na sile, nie ma co szalec, trza sie troche oszczedzac hi hi
poza tym, jakby mnie maz zobaczyl, to bylby dym :angry:

mykam inke sobie zrobic, na szczescie obiad mamy z wczoraj, barszczyk ukrainski mniam. Moze do tego na II pare plackow ziemniaczanych sie zrobi :confused:

reklama
T mi miał zwolnienie zawieźć do pracy co w pon dostałam a tam w nipie pracy zamiast na początku 9 jest 7 kurde sprawdzałam ale pismo fuj ale wściekła jestem bo muszę po drugie lecieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
O to masakra mi żle daty ostatnio wypisała i musiałam znowu do niej iść-teraz będe dobrze pilnować żeby znowu nie chodzić...

Do góry